Hicks avviser påstand

Tom Hicks tilbakeviser at forhandlinger ble brutt pga forslag om å ha en supporter med i styret. Lucas med for Brasil, Mascherano for Argentina. Unggutter opptatt med landslagspill.

Styrerepresentant ikke diskutert
Tom Hicks opplyste nylig om at han hadde avbrutt alle pågående forhandlinger med DIC angående en mulig andel av eierskapet, og Liverpool Echo hevdet at den avgjørende årsaken var at man i Dubai ønsket et styre hvor en representant fra supporterne skulle være med. Deler av media hevder imidlertid fortsatt at Hicks er i kontakt med DIC.

Fra Texas har man ikke benektet at det skal være brudd i forhandlingene, men man tilbakeviser i en pressemelding fra en representant for Hicks opplysningene til Liverpool Echo om at det ble diskutert at det skulle være en supporter med i styret.

"Angående en artikkel i Liverpool hvor det blir hevdet at "samtaler mellom Tom Hicks og Dubai International Capital brøt sammen etter at man i Dubai foreslo å ha med en supporter i styret" kan jeg bekrefte etter samtale med Mr Hicks og hans representanter at under møtene med DIC ble det ikke på noe tidspunkt lagt fram et slikt forslag fra DIC, og tilsvarende ble dette heller aldri avvist fra Mr Hicks eller hans representanter."

DIC vil nå ventelig holde seg litt mer i bakgrunnen framover, og følge nøye med i utviklingen av Liverpool FC etter hvert som Hicks og Gillett bl.a. skal finansiere en ny stadion i Stanley Park. Det er ventet at Hicks vil prøve å søke etter andre investorer som kan hjelpe ham med å få total kontroll over klubben, ved at aksjer til partneren George Gillett blir kjøpt opp.


Privatlandskamper
Onsdag 26. mars, for Liverpools midt mellom viktige kamper mot Manchester United og Everton, spilles en rekke privatlandskamper i Europa og på andre kontinent.

Lucas er tatt med i den brasilianske troppen som møter Sverige på Emirates Stadium (Arsenal) i London, mens Javier Mascherano reiser til Kairo for å spille mot Egypt.

Liverpools lovende keeper, Dean Bouzanis, spilte hele kampen da Hellas U19 vant 1-0 hjemme mot Serbia denne uka.

Daniel Pacheco er tatt ut i den spanske U17-troppen til treningsleir fra 19. til 23 mars og til EM-kvalifisering i Romania fra 24.mars til 1.april. I kvaliken skal man spille mot Romania (26.3), Østerrike (28.3) og Italia (31.3). Den unge spissen vil dermed være uaktuell til en turnering i Dallas som reservelaget skal være med på, samt mini-derbyet mot Everton 1.april.