Hicks benekter nye Klinsmann-påstander

Tom Hicks benekter påstander om at han har fått Jürgen Klinsmann til å vurdere Rafas transfermål. Lokalpolitiker ønsker at sportsministeren tar affære. Echo tror stjernene blir hvilt.

Tom Hicks slår i dag tilbake mot påstander om at han skal ha rådført seg med Jürgen Klinsmann angående Rafael Benitez sine transfermål. Texaneren benekter at han har diskutert potensielle transfermål med Klinsmann, og hevder at han verken har møtt eller snakket med tyskeren siden november.

PR-firmaet Financial Dynamics, med base i London, kom i dag med en pressemelding på vegne av Hicks.

- Tom har ikke hatt kontakt med Klinsmann om dette. Han har ikke møtt Klinsmann siden i november. Disse rapportene medfører ikke riktighet, heter det i meldingen.

Politiker vil ha slutt på uroen
Liverpool-politikeren Peter Kilfoyle har ifølge Liverpool Echo skrevet til sportsminister Andy Burnham og bedt ham ta affære i den bitre maktkampen som pågår rundt Liverpool FC. Han frykter at feiden mellom Liverpools eiere skal utsette, og i verste fall ødelegge for, renoveringen av Anfield-området.

Fremtiden til hele bydelen avhenger som kjent av at Liverpool bygger nytt stadion i Stanley Park, og politikeren mener nå at det er på høy tid at "såpeoperaen" rundt klubben tar slutt.

- Selv om jeg ikke er Liverpool-supporter, er jeg bydelens valgte representant i Parlamentet, og jeg har hatt et langt og positivt forhold til klubben. Det er derfor trist å oppleve hvordan denne såpeoperaen har utviklet seg, skriver Kilfoyle til sportsministeren.

- Klubbens status og image er i ferd med å bli ødelagt, og også omdømmet til byen Liverpool. Renoveringen av et av landets mest forfalne boligområder blir utsatt som en følge av dette. Det er avsatt store midler til ulike prosjekter i dette nabolaget, men prosjektene avhenger av at stadionbyggingen kommer i gang. En ny stadion virker nå å være lengre unna enn noen gang. Jeg skriver til deg for å be deg ta affære, heter det videre i brevet.

Echo tror Rafa vil hvile stjernene
Liverpool vil være sikret fjerdeplassen i Premier League om de tar fem peng på sine fire siste ligakamper. På grunn av bedre målforskjell enn Everton, holder det trolig også med fire poeng. Liverpool Echo tror at Rafael Benitez vil la karer som John Arne Riise, Yossi Benayoun, Lucas, Andriy Voronin og Steve Finnan slippe til fra start mot Fulham i morgen. Med tirsdagens Champions League-semifinale mot Chelsea på Anfield i bakhodet, vil Rafa trolig hvile noen av de spillerne som har spilt flest kamper den siste tiden.