Hicks bryter med DIC

I en pressemelding i kveld, har Liverpool-eier Tom Hicks fortalt om et brudd i forhandlingene med kjøpsinteresserte DIC. Alonso ute mot Inter grunnet familieforøkelse.

Tom Hicks har i kveld sendt ut en pressemelding, som blant annet har figurert på Liverpools offisielle hjemmeside, hvor han har avslørt at han har takket nei til tilbud fra DIC, og at forhandlingene partene imellom har blitt brutt. Dette etter at DIC har syntes å være nær ved et oppkjøp av deler av klubben.

I meldingen heter det følgende:

"Basert på et møte holdt tidligere i dag i Dubai, mellom mine representanter og Dubai International Capital, i tillegg til annen kontakt oss i mellom nyllig, har jeg bestemt meg for å avstå fra videre diskusjoner med DIC, omhandlende et mulig delkjøp av Kop (Kop Football Limited) og derav, i klubben."

"DIC har gjort det klart at dersom de skulle investere i klubben, ville de ha den styrt av en komité. Basert på tretten år med suksessfylt erfaring som eier i profesjonelle sportsklubber, og basert især på situasjonen i Liverpool Football Club det siste året, synes det meg klart at slikt et komitétilbud ikke ville ha gagnet Kop, klubben, eller dens lojale, lidenskapelige supportere."

"Derav, har jeg valgt å benytte min mulighet som deleier i Kop Football Limited-avtalen, og nedlegge veto mot salg av noen del av Kop og klubben til DIC."

"Jeg og mine kolleger og representanter vil fortsette med å utforske et antall muligheter, men tanke på eierskapet i Kop og klubben, og sikte mot å oppnå et passende eierskap, samt finansiell og organisasjonsmessig struktur for Kop og klubben på lang sikt."

Alonso ute mot Inter
Xabi Alonso rapporteres av Sky å være uaktuell til morgendagens kamp mot Inter. Dette grunnet en forestående fødsel, og ingen skade, som tidligere meldt.