Hicks ignorerer råd fra politiet

Merseyside-politiet har oppfordret både Tom Hicks og George Gillett til å holde seg hjemme i forbindelse med kveldens semifinale på Anfield. Hicks har valgt å ignorere rådet.

Politiet har bedt Liverpools eiere holde seg unna Anfield i kveld, men Tom Hicks akter å trasse disse anmodningene. Amerikaneren har blitt advart av politiet om at det ikke vil være trygt for ham å nærme seg stadion i dag, men han valgte likevel å fly til Merseyside.

Liverpools supportere er som kjent rasende på de amerikanske eierne etter en serie løftebrudd. Tom Hicks akter likevel å ta plass i direktørboksen. George Gillett Jr vil ikke være tilstede på kampen av andre grunner.

- Det var en diskusjon som var relevant for både Tom og George,  og det handlet om potensielle problemer dersom de dro på kampen. Men Mr Hicks har bestemt seg for å dra likevel, og ser frem til kampen, siteres en kilde i Hicks-leiren i dagens Echo.

- Vi kan bekrefte at vi har gitt råd til Liverpool FC angående eiernes tilstedeværelse i kveld. Vi kan imidlertid ikke diskutere sikkerheten til enkeltpersoner i media, sier en talsmann for Merseyside-politiet.

- Vi evaluerer sikkerheten til tilskuerne foran alle kamper. Merseyside-politiet har sørget for at et tilstrekkelig antall polititjenestemenn vil være på jobb under kveldens kamp.

Det ble i går kveld klart at også Dubai International Capital vil ha representanter til stede på kampen i kveld, etter at disse har blitt invitert til Anfield av George Gillett. Amanda Staveley, gruppens talskvinne, skal ha overnattet på et hotell i Chester i natt.