Hicks: - Jeg selger ikke

Tom Hicks kommer på banen i det siste kapitelet i såpeoperaen kalt eierskapet i Liverpool FC. Amerikaneren hevder han har ingen planer om å gjøre noen avtale med DIC.

I en e-mail til Sky Sports hevder Tom Hicks at han ikke har noen planer om å selge til DIC. Verken nå eller senere. Rapporter tidligere i dag sier at George Gillett er nære ved å selge sine 50% av klubben til Dubai, mens det blir spekulert i om Hicks også vil komme til å kvitte seg med hele eller deler av sitt eierskap i Liverpool FC. Om ikke nå så i overskuelig fremtid.

"Rapporter om at jeg er i ferd med å selge min andel i Liverpool Football Club, eller å invitere DIC til å gjennomgå regnskapene med tanke på et slikt salg - er på samme måte som andre rapporter plantet i britisk presse de siste uker av parter med egne interesser og agendaer - absolutt og kategorisk feil.

Realiteten er at jeg er personlig, profesjonelt og finansielt bundet til klubben og dens supportere, og at jeg vil fortsette å hedre det som best jeg kan både nå og i fremtiden."