Hicks jr. møtte motbør

Tom Hicks jr. besøkte puben The Sandon i Anfield etter lørdagens møte med Middlesbrough, og skal i følge The Times ha møtt motbør fra enkelte røde supportere.

Både i går og i dag har det versert rykter på engelske Liverpool-diskusjonsforum om at styremedlem Tom Hicks jr. og et amerikansk følge skal ha besøkt puben The Sandon etter lørdagens kamp mot Middlesbrough. The Times bekrefter i kveld disse ryktene.

Det skal ha gått en stund før Hicks jr. ble gjenkjent, og etter at han skal ha diskutert med noen supportere om farens intensjoner med klubben, skal stemningen blant enkelte blitt fiendtlig, og flere anti-amerikanske tilrop og sanger skal ha runget i lokalet.

- Det var litt etter klokken seks at Hicks sin sønn med en gruppe kom inn på puben. Etter noen minutter begynte folk å kjenne ham igjen. Da de sto i baren for å bestille seg drikke, ble det startet å synge anti-amerikanske sanger, noe som varte til de forlot 10 til 15 minutter etter. Du kan nok kanskje si at det var naivt av han å gå inn her, sier et vitne til The Times.

I følge The Times skal det ha blitt gjort skader på bilen han ankom i. Hicks jr. er ikke den første amerikaneren som har gått på pub med supportere. Gilletts sønn, Foster, gjorde det ved to anledninger før jul - men stemningen og situasjonen med amerikanerne er annerledes nå.

Avisen hevder også at Tom Hicks senior var i Dubai forrige uke for å forhandle frem et salg av klubben til DIC. Samtalene mellom partene skal ha pågått i flere uker. Tom Hicks sine intensjoner skal være uklare, mens George Gillett skal være klar for å selge sine 50% til araberne. Hicks jr. skal i diskusjonen med supporterne på lørdag ha sagt at hans far har tenkt å bli i klubben i lang tid fremover.