Hicks kan forhindre Gillett fra å selge

Tom Hicks sier at George Gillett ikke kan selge sin andel av Liverpool FC uten hans samtykke.

Tom Hicks, som har sagt at han ikke er interessert i å selge sin andel av Liverpool FC, og George Gillett kan ikke selge hver sin del uten samtykke fra den andre parten. Dermed kan Hicks forhindre Gillett fra å selge seg ut av Liverpool FC.
-  Jeg selger ikke. Ikke bare nekter jeg å selge, men min partner kan ikke selge hvis jeg ikke godkjenner det. Så jeg har egentlig muligheten til bestemme hva som vil skje, og jeg er midt i mellom det hele. Dessverre så har jeg ikke fått fikset denne situasjonen ennå, og det er mange grunner til dette som jeg ikke kan diskutere. Det jeg vet er at jeg er forberedt på å finne en løsning, forteller Tom Hicks til dagens utgave av den Dallas-baserte avisen Fort Worth Star-Telegram.

Kommentarene er den første indikasjonen på at de amerikanske eierne har kommet på kant med hverandre.

Dubai International Capital (DIC) har trappet opp jakten på å sikre seg eierskap i Liverpool Fc. De skal være regelmessig i kontakt med Gillett, hevder en person med kjennskap til forhandlingene overfor nyhetsbyrået AP. DIC skal kun være interessert i å kjøpe Gillets andel dersom de får kontroll over klubben. Det betyr at Hicks må selge en del av sin.

På tirsdag fortalte Hicks via en e-post at han er bundet til Liverpool uavhengig av hva Gillett foretar seg.