Hicks-leiren svarer

Kilder nær Tom Hicks mener at utspillene fra medeier George Gillett kom ubeleilig. Rafa tror Torres kan nå 30. Førstemann til hundre? U17 EM-kvalifisering.

Tidligere denne uken uttalte George Gillett seg endelig om konflikten med Tom Hicks, og bekreftet at samarbeidet dem mellom var uholdbart. Kilder nær Tom Hicks har nå kommet med et motangrep i følge Liverpool Daily Post, hvor de hevder utspillene fra Gillett kom ubeleilig.

- Det hjelper ikke på å snakke om situasjonen, om du ser på betydningen av de neste to-tre ukene på kampprogrammet, sier en kilde nær Hicks i følge Liverpool Daily Post.

- Disse små stikkene i media hjelper ikke på for hvordan klubben presterer, og det er hva vi ønsker folket skal konsentrere seg om nå. Med kamper mot Everton og Arsenal i tiden fremover, må fotballen kommer først.

Så får vi håpe det ikke blir en ny runde med offentlig skittentøysvask som vi opplevde på senhøsten.


Rafa tror Torres kan nå 30
Fernando Torres er Liverpools toppscorer, og står for øyeblikket på 27 mål totalt denne sesongen, og med minimum ni kamper igjen - tror Rafa Benítez at 24-åringen kan runde 30 totalt denne sesongen.

- Torres er en spiller med kvalitet og selvtillit, og det er alltid viktig at toppscoreren din spiller. Han er alltid en trussel mot forsvar, spiller bra og scorer mål. Dersom han får tilstrekkelig hjelp fra laget, tror jeg han vil kunne score minst 30 mål denne sesongen, sier Rafa til Liverpoolfc.tv.

Førstemann til 100?
Liverpool har som kjent scoret flest mål av samtlige Premier League-lag om man slår sammen alle konkurransene denne sesongen. De røde står nå på 99 mål denne sesongen, og dersom man scorer mot blånesene vil man være førstemann til hundre.

- Det er en fin statistikk, og en som er veldig positiv for alle i klubben. Det ville vært fint om vi var det første laget til å gjøre hundre mål, sier Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Vi har en god balanse, med forsvarere som gjør sin jobb og lar angriperne gå fremover med selvtillit og score mål. Jeg vil si å vinne er det viktigste. Det er ikke noe poeng å score to eller tre mål om du ikke vinner kampen. Men om vi kan score mål og vinne kampen vil alle være fornøyde, avsluttet spanjolen.

U17 EM kvalifisering
Sverige U17, med Alexander Kacaniklic fra start, vant 2-1 i EM-kvaliifseringskampen mot Slovakia U17. Sverige avslutter mot Serbia på mandag. Svenskene ligger ikke særlig bra an, etter at de ble knust hele 6-0 i sin åpningskamp mot Tsjekkia.

Noe bedre har det gått for Spania. Daniel Pacheco var ubenyttet reserve da Spania U17 beseiret Østerrike U17 1-0 i en EM-kvalifiseringskamp. Seiersmålet kom to minutter på overtid. Spania møter Italia i siste gruppespillkamp på mandag, og leder foran den kampen gruppen.