Hicks-leiren tilbakeviser påstander

Ifølge Sky Sports og nyhetsbyrået AP så benekter Tom Hicks at han har gitt George Gillett tillatelse til å selge sin andel til DIC. Hicks avviser også påstander om et møte med araberne i neste uke.

Kampen om eierskapet i Liverpool FC nådde nye høyder i dag da Liverpool Echo skrev at George Gillett nå hadde fått tillatelse av Tom Hicks til å selge sin aksjeandel på 50% i Liverpool FC. Dette blir nå tilbakevist.

- Gillett er nær en avtale med Dubai International Capital etter at medeier Tom Hicks har gitt sitt samtykke til at partneren selger sin del. DIC vil til å begynne med slå seg til ro med å være partner til Hicks på Anfield, men ønsker å ta full kontroll på lang sikt, sier en person i en ledende stilling nær DIC.
Personen uttalte seg til nyhetsbyrået Associated Press (AP) på den betingelsen om å få være anonym grunnet sakens sensibilitet.

- Hicks står imidlertid fast ved at han ønsker seg aksjemajoriteten på Anfield, uttaler en person med kjennskap til Hicks' planer til AP, også her med krav om anonymitet.

Hicks er bare villig til å la Gillett selge 49% av klubben så lenge Hicks får kjøpe den siste prosenten, som vil gjøre ham til hovedaksjonær.

En person knyttet til budet fra DIC insisterer på at Hicks skal være klar til å treffe DIC for samtaler, og hevder videre at Hicks skal ha snakket med Amanda Staveley, DICs hovedforhandler, på telefon for å avtale et møte i England tidlig i neste uke, slik at partene kan komme til en konklusjon i saken.

Hicks-leiren skal imidlertid ha benektet disse påstandene i dag.

DIC tror imidlertid at en avtale er like om hjørnet.
- For å tilpasse en avtale vil DIC akseptere visse betingelser. Det kan se ut som vi er på oppløpssiden. En avtale med begge parter involvert kan være nært forestående, sier en kilde i DIC til The Times.