Hicks lover at stadion er ferdig i 2011

Tom Hicks går nå ut og lover at Liverpools nye stadion skal stå ferdig til ligastarten i 2011. Capello ser gjerne at Carragher gjør comeback på landslaget.

Tom Hicks lover at Liverpools nye stadion i Stanley Park vil stå verdig til ligastart i august 2011. Liverpool-eieren hevder i et intervju med Sunday Mirror at arbeidene med stadion vil starte i september.

- Arbeidene på tomten vil starte i september, og arbeidet med selve stadionkonstruksjonen vil starte sent i oktober eller tidlig i november. Stadion vil stå ferdig i tide til sesongstarten i august 2011, forsikrer amerikaneren.

Manager Rafael Benitez synes dette er gode nyheter.

- Jeg konsentrerer meg om laget mitt akkurat nå, men det er klart at det vil være av enorm betydning for Liverpool FC å få et større stadion. Flere tilskuere betyr mer penger til kjøp av klassespillere, konkluderer spanjolen.

Capello vil ha Carra tilbake
Fabio Capello skal ifølge Setanta Sports ha fortalt Jamie Carragher at døren fortsatt er åpen for ham med tanke på spill for det engelske landslaget. Carragher bestemte seg som kjent for å gi seg på landslaget i fjor.

- Jamie Carragher er en veldig god spiller, og døren vil alltid være åpen for ham. Dersom han ønsker å spille landslagsfotball igjen, vil vi så visst ta ham tilbake. Vi vil forsøke å hente ham tilbake, men vi kan ikke tvinge noen til å spille for England. Det blir opp til ham selv, siteres Capello.