Hicks og Gillett på kollisjonskurs?

Flere aviser rapporterer i dag at George Gillett skal være opprørt over at Tom Hicks fortalte pressen om Klinsmann-møtet. Gillett skal heller ikke ha sansen for at Hicks vil belaste klubben med gjeld.

Liverpool Daily Post hevder i dag at George Gillett jr og daglig leder Rick Parry skal være særdeles lite imponert over Tom Hicks sin avgjørelse om avsløre for pressen at eierne hadde et møte med Jürgen Klinsmann i november. Morgenavisen i Liverpool antyder at det kan være en gryende konflikt på gang mellom klubbens to amerikanske eiere.

Også The Times og The Daily Telegraph bygger opp under disse påstandene. Førstnevnte avis mener å vite at Tom Hicks prøver å overtale George Gillett til å føre gjelden over på klubben i forbindelse med refinansieringen av lånet duoen tok opp i fjor. Hicks vil erstatte lånet på £270M fra i fjor med et nytt lån på £350M, med klubbens fremtidige inntekter som sikkerhet. The Times hevder at George Gillett ikke skal være videre begeistret for en slik løsning, og det samme gjelder David Moores og Rick Parry.

The Daily Telegraph tror at The Royal Bank of Scotland og den amerikanske investeringsbanken Wachovia vil godkjenne en refinansieringsavtale med det aller første. Avisen hevder at advokater på begge sider nå jobber med de siste detaljer i avtalen. Men også denne avisen skriver at Gillett og Hicks er på kollisjonskurs, og at deres partnerskap kan kollapse som en følge av det. I sin artikkel skriver The Daily Telegraph at Gillett er veldig opprørt over at Hicks gikk til pressen og fortalte om Klinsmann-møtet.