Hicks og Gillett vil ikke sitte sammen

Tom Hicks og George Gillett kommer begge til Champions League-kvartfinalen mot Arsenal onsdag. Men de har begge bedt om at de ikke ønsker å sitte sammen.

Til det beste for klubben
Rick Parry har som kjent bedt Liverpools amerikanske eiere om å finne en løsning seg i mellom for å få en slutt på krisen i styrerommet på Anfield.

Parry snakket ut etter at George Gillett brøt stillheten og innrømte at hans forhold til kollega Tom Hicks var elendig. Nå har både Tom og George signalisert at de ønsker å være til stede for å følge onsdagens Champions League-kvartfinale mot Arsenal på Emirates. Ifølge Liverpool Echo har begge eierne spurt om de får slippe å sitte sammen med hverandre.

Hicks kommer til London med en gruppe på tolv, mens Gillett flyr fra Colorado sammen med sin sønn, Foster.

Nå kommer Parry med en innstendig bønn om å komme med en snarlig løsning til klubbens beste.

- Min oppfordring er at noe skjer allerede denne uka. Det er viktig å komme med en rask løsning, men det er like viktig at løsningen skal være den riktige, sier Parry.

Med Dubai International Capital fortsatt interesserte i å ta over Anfield-klubben, så har Hicks kommet med sterke signaler på at han ikke er interessert i å gjøre forretninger hvis han ikke blir sittende igjen med kontroll over aksjene og klubbene. Gillett har vært mer åpen, og sagt at arabiske DIC ville ha vært ansvarlige nye eiere av Liverpool FC.

Parry vil nå ha dette avgjort så tidlig som mulig, men sier samtidig at klubben må ta de riktige avgjørelsene og ikke de hastigste avgjørelsene.

- Det har vært mye fram og tilbake. Nå må vi ha en avklaring, men jeg tror ikke dette vil ha en direkte innvirkning på spillerne. Det er usannsynlig. Jeg tror ikke dette vil influere på den langsiktige planleggingen og driften av denne klubben., sier Parry.