Hicks utelukker salg

Tom Hicks går i kveld ut og sier det er uaktuelt å selge sin halvdel av Liverpool-aksjene. I en pressemelding sier texaneren at dette kun er fabrikerte løgner.

Det svirrer mange rykter rundt eiersituasjonen i klubben om dagen, og det har de siste dagene kommet rapporter som sier at DIC vil kjøpe ut Tom Hicks - men også at de ønsker å kjøpe hele klubben. Tom Hicks på sin side kaller disse ryktene for sludder, og har ingen planer om å selge seg ut av klubben.

- Denne rapporten er fabrikert, og dette er løgn. Jeg har ikke mottatt noen bud verken fra DIC eller noen andre - og har slett ikke akseptert noe bud. Det har jeg heller ingen planer om å gjøre, står det i pressemeldingen, som er sitert av blant annet Sky Sports.

- Uansett hvem som står bak denne falske rapporten, så er fakta at jeg og min familie er helt innstilt på å eie klubben. Ingen i min familie har heller vist noen intensjon eller ønske om å selge vår halvdel. Vi forventer og ønsker å eie denne klubben, og aktivt og entusiastisk støtte klubbens manager, spillerne og fansen i mange år fremover.