Hicks vil gi Parrys jobb til Mackintosh

Tom Hicks ønsker som kjent å sparke Rick Parry, og planen skal være å erstatte ham med Manchester Citys daglige leder, Alistair Mackintosh.

Tabloidavisen Daily Mail melder nå i kveld at Tom Hicks ønsker å erstatte daglig leder Rick Parry med Alistair Mackintosh. Sistnevnte har hatt tilsvarende stilling i Manchester City de siste årene, men skal ikke trives spesielt bra i stillingen etter at Thaksin Shinawatra tok over som klubbeier på City of Manchester Stadium.

Ifølge Daily Mail skal Mackintosh allerede ha blitt spurt av representanter for Hicks om han er interessert i toppjobben på Anfield. Hicks ønsker som kjent å fjerne Parry, og har oppfordret ham til å si opp stillingen sin.

Det synes klart at dersom Hicks lykkes med å kjøpe ut George Gillett fra klubben, så vil Parry få sparken med umiddelbar virkning. Mackintosh skal ha imponert Hicks med måten han profilerte Manchester City på før Thaksin Shinawatras ankomst. Med planer om et nytt stadion i Stanley Park, skal også Hicks føle at Mackintosh sitter på nyttige erfaringer ettersom han var sentral i forbindelse med at City flyttet fra Maine Road til City of Manchester Stadium.

Alistair Mackintosh er bare 37 år gammel.



Alistair Mackintosh (t.h) sammen med tidligere Manchester City-manager Sven Göran Eriksson.