Highdale besøkte akademiet

Sean Highdale var på krykker da han denne uken besøkte akademiet. Stuttgart vurderer Voronin? Wigan bekrefter interesse for duo. Amorebieta tilfreds i Athletic Bilbao.

Highdale besøkte akademiet
John Owens kunne tilLFC TV fortelle at en Sean Highdale på krykker besøkte akademiet på mandag og tirsdag. Spilleren var i april involvert i en forferdelig bilulykke, og førsteprioritet var å sørge for at 17-åringen overlevde. Nå har midtbanespilleren det generelt bra og er ved godt mot. Nå er neste steg å se om han kan gjenoppta fotballkarrieren. Highdale står overfor en kneoperasjon, og Owens kunne ikke si noe om hvordan det vil gå. Akademi-sjefen kunne imidlertid bekrefte at Highdale vil få maksimal oppfølging av Liverpool FC og den beste behandlingen fremover.

Stuttgart interessert i Voronin?
Stuttgart kan være interessert i å hente Andriy Voronin tilbake til Bundesliga. Forrige sesongs ligamester står i fare for å miste sin toppscorer Mario Gomes, og er derfor på utkikk etter en erstatter. Kilder i Tyskland hevder at Stuttgarts sportsdirektør Jochen Schneider allerede har henvendt seg til Voronins agent om en mulig overgang. Spørsmålet er om Rafael Benítez er villig til å gi slipp på spilleren han hentet fra Bayer Leverkusen på Bosman-overgang forrige sommer.

Wigan bekrefter interesse for duo
Liverpool er blant flere klubber som har blitt linket til kantspilleren Luis Antonio Valencia. Wigans formann, Dave Whelan, bekrefter at det har vært interesse for både Valencia og Wilson Palacios, men "The Latics" har fremdeles til gode å motta noen bud på disse spillerne.
- Det er interesse for begge spillerne, og det kan man ikke unngå da de er kvalitet, uttaler Whelan til Manchester Evening News.

- Men vi har ikke mottatt bud fra noen klubber, og vi håper at vi ikke får noen i det hele tatt.

- Vi har blitt fortalt at agentene deres har rådet dem til å bli i Wigan i minst en sesong til, så de kan fortsette å lære av Steve Bruce.

Amorebieta tilfreds i Athletic
Fernando Amorebieta har i lang tid vært linket til Liverpool, men forsvarsspilleren ser ut til å trives utmerket i Athletic Bilbao.
- Jeg har alltid likt engelsk fotball. Det er godt å se at viktige lag kan være interessert i å kjøpe deg. Jeg er fornøyd i Athletic, å være i stand til å ta nyte hver søndag i klubbfargene til min moderklubb. Jeg tenker bare på å spille hver uke i Athletics trøye, skriver han på sin hjemmeside.