Highdale ute av intensivavdelingen

Sean Highdale gjør fremskritt etter de alvorlige skadene han pådro seg i trafikkulykken i april. 17-åringen er nå ved bevissthet og har blitt flyttet til en vanlig sykehusavdeling.

Liverpool Echo melder at juniorspilleren Sean Highdale gjør stadige fremskritt, og er på bedringens vei etter den forferdelige bilulykken han var involvert i for noen uker siden. En ulykke der to av Highdales venner mistet livet.

Tilstanden var en stund kritisk også for Highdale, etter ulykken på Speke Boulevard. Politiet har imidlertid nå bekreftet overfor Echo at Highdale er ved bevissthet og at han har blitt flyttet over fra intensivavdelingen til en vanlig sykehusavdeling.

Fem tenåringer fra Halewood-området i Liverpool og en 22-åring fra Manchester var involvert i ulykken, som skjedde rundt klokken 22.40 søndag 6.april. 17-åringene Kalam Wooding og Thomas Benn ble begge drept. For Tranmeres juniorspiller Danny Moran (17) er tilstanden fortsatt "kritisk, men stabil". Den femte tenåringen i bilen Highdale satt i, pådro seg kun mindre skader.