Hjemmekamp for juniorlaget

Hugh McAuley forteller om uka hvor man slo ut Arsenal i juniorcupen, før det i morgen er ligakamp mot Huddersfield. Landslagspill for Pacheco, Gulacsi og Nemeth.

God uke for U18
Liverpool vant på tirsdag 1-0 over Arsenal i juniorcupen, og slo dermed en av favorittene ut av turneringen. En fornøyd trener Hugh McAuley forteller til klubbens hjemmeside hvordan uka artet seg for de eldste på akademiet.

- Forrige ligakamp mot Manchester City ble avlyst, noe som var hell i uhell for oss siden det ga oss mer tid til å forberede oss på Arsenal.

- Nå kunne vi bruke de siste fem dagene før tirsdagens kamp på å fokusere på teknisk trening, vår formasjon og fasong i laget, og på dødballer.

- Dette er noe vi også vanligvis gjør, men ekstra tid ga muligheten til å være mer grundig. Vi kunne se på noen av spillerne til Arsenal og snakke om deres styrker og svakheter.

- Vi hadde en tanke om å spille kontringsfotball, og i ettertid kan en si at det fungerte godt selv om vi trolig skulle ha scoret et mål eller to til mot slutten av kampen.

- Kanskje kunne vi ha gjort mer offensivt, men vi nektet Arsenal å spille seg til sjanser og det var spesielt gledelig. Guttene viste nøyaktig den arbeidsmoralen som vi ønsker fra dem, og det var stort å få spille på Anfield foran The Kop.

- Vi kunne dermed nyte seieren på tirsdag kveld, gjøre rekonvalesens på onsdag for så å ta en velfortjent fridag på torsdag. I dag fredag har vi forberedt oss foran ligakampen hjemme mot Huddersfield i morgen.

- Stemningen i troppen er høy for øyeblikket og nå kan vi se fram til en ny cupkamp om noen uker, å holde i live drømmen om å være med i cupen til siste slutt.


Nemeth på tv2.no
Peter Gulacsi, Andras Simon og Kriztian Nemeth ble tatt ut for Ungarn U19 til en turnering på La Manga, hvor man møter Norge, Polen og Finland. Etter det vi forstår har Simon senere meldt forfall på grunn av skade.

Kampen Ungarn-Norge, vil vises direkte på tv2.no søndag 3.februar kl 16.00.

Dani Pacheco har vært med Spania U17, som har spilt to treningskamper mot Liberty fra Romania. Liverpool-spissen scoret i den første kampen som man vant med 6-1, mens den neste ble vunnet 4-1.