Hobbs og Martin mot opprykk

Ny seier for Leicester som er sju poeng over play-off i League 1. Toppscoreren til Stoke suspendert mot Liverpool, etter å ha slått til medspiller.

Seire til utlånsspillere
Det ble en god dag for de utlånsspillere i Liverpool som var i aksjon i dag. Jack Hobbs og David Martin (bildet) spilte igjen hele kampen når Leicester slo Hereford med 2-1. Det betyr fortsatt tabelltopp for "revene", og det er sju poeng ned til play-off for klubben som har som mål å rykke rett opp til The Championship.

I en annen kamp i League 1 vant Tranmere 2-1 mot Walsall. Godwin Antwi satt hele kampen på benken.

I The Championship vant Nottingham Fores 3-2 borte mot Norwich, og klubben som sparket manageren i jula krøp dermed opp over streken. Paul Anderson spilte i 90 minutter uten å komme på scoringslista.

I "Blue Square Premier", rett utenfor ligasystemet, spilte Ryan Flynn 72 minutter for Wrexham når man spilte 1-1 hjemme mot Woking.


Fuller med karantene
Den suverene toppscoreren til Stoke i Premier League med seks scoringer, Ricardo Fuller, ble utvist for Stoke mot West Ham i ettermiddag. Det spesielle var at han fikk det røde kortet for å ha slått til lagkamerat Andy Griffin. Fuller må dermed stå over mot Liverpool i neste ligakamp 10.januar.