Hobbs ønsker å vinne reservelagsserien

Reservelaget leder serien midtveis i sesongen, og Jack Hobbs håper på en vinnermedalje ved sesongslutt. Han håper også på flere sjanser på førstelaget, trass i at Martin Skrtel er på vei inn.

Jack Hobbs slapp ikke til i FA-cupkampen mot Luton på Kenilworth Road, slik mange hadde ventet. Men trass i at de røde er i ferd med å sikre seg en ny stopper i slovakiske Martin Skrtel, håper unge Hobbs fortsatt på flere sjanser på førstelaget denne sesongen.

- Jeg mener jeg har gjort fremskritt så langt denne sesongen. I sommer var målet å komme med i førstelagstroppen og få noen minutter på banen, og det målet har jeg nådd. Det viktige for meg nå er å fortsette og spille bra for reservelaget, og vise manageren hva jeg er kapabel til. Det går bra med reservelaget om dagen. Vi vinner kamper og topper ligaen, og det kan bare være positivt, mener Hobbs.

- Spill i ligacupen for førstelaget var en fin erfaring å ta med seg. Å spille mot Fowler på Anfield var utrolig, og så slapp jeg til fra start i bortekampen mot Chelsea også, noe som ga meg mye selvtillit, sier han til liverpoolfc.tv.

- Det kryr av spillere i verdensklasse i klubben, så jeg vet det blir vanskelig å få et gjennombrudd på førstelaget, men jeg må bare fortsette å prøve. Jeg jobber så hardt jeg kan hver dag på trening, og håper å gjøre fremskritt.

Hobbs spiller sannsynligvis for reservelaget torsdag kveld, når serielederen skal ut i sin første kamp etter juleferien mot Blackburn på bortebane.

- Det er flott å toppe tabellen, og vi håper selvsagt å bli værende på toppen. Du ønsker å vinne trofeer på alle nivå, og det hadde vært flott om vi vant reservelagsligaen i år. Spillet vårt har vært bra, og mye skyldes alle de gode, unge spillerne som manageren har hentet inn. Vi har mange kvalitetsspillere på laget, og derfor vinner vi kamper.

- Det er viktig å besitte en vinnermentalitet også på reservelagsnivå, og det vil gjøre godt for alle på laget om vi kan henge en vinnermedalje rundt halsen ved sesongslutt, avslutter Hobbs.