Hughes tror ikke uroen påvirker spillerne

Blackburn-manager Mark Hughes tror ikke uroen rundt Liverpool-ledelsen vil påvirke de rødes spillere på søndag. Stephen Warnock mot gamle lagkamerater. Warrington også neste sesong?

Blackburn-manager Mark Hughes tror ikke de interne konfliktene i toppledelsen på Anfield vil bety noe som helst når Rovers gjester Liverpool på søndag, og avfeier at gjestene kan dra nytte av situasjonen.

- Jeg kan ikke se hvilken effekt, om noen, uro i styrerommet vil ha på spillernes prestasjoner på banen, uttalte Hughes på sin presskonferanse i dag.

- Av og til kan man gjemme seg bak intern uro når man har spilt dårlig, men dette er ting som er utenfor en toppspillers kontroll, og derfor noe de ikke bryr seg med. Jeg tror ikke Liverpool som lag blir affisert av denne konflikten. Det beviste de jo mot Arsenal denne uken. Det virker kanskje mer forstyrrende på manageren enn på spillerne, for han må bygge et forhold til folkene over seg. Dersom du ikke er trygg på hvem som bestemmer, kan det være et problem. Men Rafa ser da ut til å håndtere dette ganske bra for øyeblikket.

Warnock mot gamle lagkamerater
Søndagens kamp byr på et gjensyn med Stephen Warnock. 26-åringen tilbrakte sju år på Anfield, men fikk bare 40 kamper for Liverpools førstelag før han ble solgt til Blackburn for £1.5M i januar i fjor. Nå ser han frem mot et gjensyn med Anfield.

- Dette er første gang jeg returnerer til Anfield, så det vil føles litt merkelig. Men jeg har vært i Blackburn i over ett år nå, og har kommet meg videre. Jeg ønsker ikke lenger at jeg fortsatt var i Liverpool. Jeg spiller regemessig for Blackburn nå, og det gjorde jeg aldri for Liveprool, sier backen til Lancashire Telegraph.

- Min familie er delt. Den ene halvdelen holder med Liverpool, og den andre holder med Everton. Min mor er rød, og det var hennes far også, så det blir en interessant dag. The Kop ønsker alltid tidligere spillere velkommen tilbake. Nå ønsker jeg bare å gå ut på Anfield og spille bra for min manager i Blackburn.

- Vi vil ikke vite hvilke spillere Liverpool stiller med før på søndag. De er favoritter til å ta fjerdeplassen, og Champions League vil være en stor greie for dem denne våren. Uansett hvem de stiller med, reiser vi til Anfield for å få et bra resultat. Jeg håper vi møter dem på en dårlig dag. Det er kanskje et godt tidspunkt å møte dem på, men de har stor dybde i stallen sin. De hentet inn Peter Crouch fra sidelinjen i de to siste kampene mot Arsenal. Han er en spiller som ville ha spilt fast på de fleste lag utenom Liverpool. Spillere som Jermaine Pennant og Steve Finnan kan også komme inn på laget. Uansett hvilket lag de stiller med så blir det en tøff test for oss, og det vet vi, avslutter forsvarsspilleren som vil måtte sone to kampers karantene om han pådrar seg gult kort på Anfield søndag ettermiddag. Da vil han nemlig ha sanket hele 10 gule kort denne sesongen.

Forhandlinger om reservelagsarena
Warrington Guardian skriver i dag at Warrington Wolves i disse dager forhandler med Liverpool FC med tanke på at de røde skal spille sine reservelagskamper på The Halliwell Jones Stadium også neste sesong. Wolves er nå i ferd med å renovere gressmatta, slik at Liverpools reserver avslutter inneværende sesong på Wrexhams Racecourse Ground.

- Forhandlingene er positive. Liverpool har hatt fantastisk suksess med tilskuertallene her, sier Wolves-direktør Dave Hutchinson til Warrington Guardian.

De rødes reservelag har gjennomsnittlig trukket 3967 tilskuere på The Halliwell Jones Stadium denne sesongen. De har vunnet fem, spilt en uavgjort og tapt en av de sju kampene de har spilt på banen. Dette sammenlignet med fem seire og fire tap foran et snitt på 300 tilskuere i Wrexham i fjor.