Hunt advarer forsvarere

Roger Hunt sier at å vinne EM virkelig kan gi Fernando en tilsprøytning som vil gjøre ham mer selvsikker. Robbie Keane linkes.

Tidligere storscorer i Liverpool, Roger Hunt, advarer i dag alle Premier Leagues forsvarere om følgene det vil kunne få dersom Spania, med Fernando Torres i spissen, i kveld skulle vinne EM. Hunt siteres på følgende av Liverpools offisielle hjemmeside:

- Jeg sier ikke at han mangler selvtillit, men om Spania skulle vinne på søndag, vil det gi ham et fantastisk boost. Jeg følte meg definitivt som en mer selvsikker spiller da vi vant verdensmesterskapet.

- Det er visse øyeblikk i ens karriere hvor ens selvtillit virkelig får en real tilsprøytning; å vinne sin første landskamp er en, siden det gir deg tro på at du er god nok til det nivået. Å vinne en internasjonal turnering er en annen. Å vinne verdensmesterskapet var noe jeg aldri egentlig hadde drømt om.

Liverpool går for Keane?
Liverpool skal være interesserte i å hente Tottenhams irske angrepsess, Robbie Keane. Dette melder tidligere Liverpool Echo-journalist, Chris Bascombe, i News of the World. Rafael Benítez skal ha identifisert spissen som Fernando Torres? optimale partner om de røde skal gå for ligagull, og det skrives at Benítez er klar til å endre formasjon dersom Keane skulle ankomme. Det vil i så fall medføre en rolle sentralt på midtbanen for Steven Gerrard, trass i hans telepatiske samspill med Fernando Torres denne sist sesong.

Liverpool hevdes å ville komme med et bud verdt om lag £20 millioner, hvor Peter Crouch vil være en del av budet. Det er imidlertid ikke ventet særlig velvilje fra Spurs, da de ser på den energiske iren som en nøkkelspiller i klubben.

Videre hevder dog avisen at Liverpool skal sitte på gode kort med tanke på å lokke bort Keane fra Tottenham. Han skal nemlig være Liverpool-fan fra barndommen av, og skal i tillegg tørste etter Champions League-spill.