Hvorfor Keane var på benken

Rafael Benitez forklarer at han ønsket vinger med fart og teknikk som svar på hvorfor Robbie Keane ikke kom inn mot Hull. Real Madrid sier at Rafa Benitez ikke er et alternativ som manager.

- Ville ikke slå lange baller
Mange undret seg over hvorfor Robbie Keane ble sittende på benken i 90 minutter mot Hull, i en kamp hvor Dirk Kuyt ikke kom til sjanser som ensom spiss. Manager Rafael Benitez sier at man ønsket å komme rundt på kantene og derfor satte inn hurtige spillere, som årsak til at Keane ikke kom innpå. Rafa mener at man har spillere som kan score mål, men at man trenger flere scoringer fra de som spiller lengst framme.

- Vi ønsket vinger med fart og teknikk, gir Benitez som svar på kritikken om at han ikke valgte å benytte sin dyrkjøpte spiss i 2-2 kampen. - Babel og El Zhar var begge veldig gode.

- Vi ønsket at de skulle komme til linja og få ballen tilbake inn i feltet, vi ønsket ikke å slå lange baller. Vi er ikke den typen lag.

- I dag var det Gerrard som scoret målene, i forrige kamp var det N'Gog, Babel og Riera. I kampen før det igjen var det Benayoun, slik at vi har spillere som kan gjøre mål.

- Gerrard er alltid en trussel som offensiv midtbanespiller, men vi må ha flere som scorer. Spesielt fra de spillerne som er på topp behøver vi flere mål.


Real avventer Ramos
Presidenten i Real Madrid, Ramon Calderon, påstår i dag at Rafael Benitez ikke er aktuell som klubbens nye manager. Noen vil kanskje stusse på den uttalelsen, siden Juande Ramos nylig ble ansatt som ny sjef på Bernabeu etter sin fiasko hos Tottenham. Ramos har imidlertid bare en kontrakt som i første omgang varer ut sesongen, og rykter i Spania har hevdet at man følger situasjonen til Rafa på Anfield.

- Vi ønsker å se hva som skjer med Ramos og så får vi se hva som skjer i mai eller juni, er den litt kryptiske kommentaren til Calderon. - Jeg håper at blir bra siden han er en god trener, og at Juande kan fortsette her.

- Benitez er en veldig god trener og som alle vet har han vært her hos oss som juniortrener tidligere. Nå er han imidlertid trener for Liverpool og jeg er sikker på at han kommer til å bli der lenge. Han er ikke et alternativ for oss.