Hysj-hysj om Torres

Fernando Torres og Martin Skrtel er tilbake i full trening, men Liverpool ønsker ikke å si om de kan bli spilleklare til julekampene. Flere spekulasjoner om Jermaine Pennant.

Fernando stadig bedre
Liverpool har et pent knippe spillere som forventes å bli klare igjen innen 2009 telles inn. Javier Mascherano regner man med er tilgjengelig til julekampene etter influensa, noe Andrea Dossena også skal ha vært plaget med selv om det ikke er bekreftet. Fabio Aurelio skal være tilbake i trening etter et nytt skadeopphold, mens det nå er klart at Fernando Torres og Martin Skrtel har begynt å trene sammen med førstelaget. Philipp Degen er heller ikke ventet å være lenge unna et mulig comeback. Assisterende manager Sammy Lee ønsker imidlertid ikke å røpe hvor nærme nøkkelspillere som spesielt Torres og også Skrtel er på å snøre på seg kampstøvlene igjen.

- Torres er i bedring, forklarer Sammy. - Han blir stadig bedre og han har arbeidet veldig hardt med å bli klar igjen.

- Jeg ønsker ikke å gi noen hint for når han er tilbake, men rehabiliteringen går meget bra. Vi vil vite når han er hundre prosent klar igjen.

- Martin er tilbake i trening med oss noe som er et stort løft, forklarer Lee til klubbens hjemmeside. - Han ble med på en økt på lørdag og trente som vanlig med oss i dag (tirsdag).

- Alle er glade for å se ham tilbake på det grønne gresset siden han har arbeidet så hardt med å bli frisk igjen. Det vil være som å kjøpe en ny spiller og vi vil komme til å trenge ham.

Etter kampene mot Bolton og Newcastle, vil det være nesten to uker til neste ligakamp mot Stoke 10.januar, og det vil ikke være usannsynlig at de røde ser det som en mer fornuftig dato for et comeback for en da forhåpentligvis fullstendig kampklar Fernando Torres.


Pennant for grådig for Madrid?
Engelske aviser kjører i dag en story om at Liverpool ble enig med Real Madrid om en overgang på £3,5M for Jermaine Pennant, men at overgangen ble avblåst da spilleren forlangte £60.000 i ukelønn som var det dobbelte av hva man var villig til å gi ham i Madrid.

Det antydes nå at det kan bli aktuelt med en låneovergang for resten av sesongen til Wigan eller Stoke, selv om Liverpool nok vil være mest interessert i å selge spilleren hvis kontrakt løper ut neste sommer.


www.liverpool.no ønsker alle røde supportere en riktig God Jul!