Hyypiä fikk en smell i hodet

Sami Hyypiä pådro seg en hodeskade i første omgang mot Fulham i dag, og det var årsaken til at han ble byttet ut i pausen. Rafa håper og tror at finnen blir klar til tirsdagsens semifinale.

Rafael Benitez kunne etter kampslutt på Craven Cottage i dag avsløre at Sami Hyypiä ble byttet ut i pausen fordi han fikk en smell i hodet i første omgang, og følte seg svimmel. Manageren tror imidlertid at finnen skal komme til hektene igjen i tide til å rekke tirsdagens semifinale i Champions League mot Chelsea.

- Vi har et problem med Sami. Han fikk en smell i hodet. Han var svimmel, så jeg spurte om han hadde sett den tredje scoringen! Han så bare forvirret på meg! Mascherano fikk også et par smeller, men jeg tror begge blir klare til tirsdagens kamp.

Dagens 2-0 seier over Fulham ble sikret uten Dirk Kuyt, Ryan Babel, Fernando Torres og Steven Gerrard. Kvartetten ble hvilt med tanke på den viktige semifinalen om tre dager.

Benitez hadde følgende å si om Gerrards nakkeskade etter dagens kamp:

- Jeg snakket med fysioterapeuten i dag, og Gerrard blir stadig bedre. Men det er fortsatt for tidlig å fastslå om han blir spilleklar til tirsdag. Du må alltid være forsiktig med nakkeskader. Han gjorde flere scoringer med hodet på trening, og etterpå kjente han smertene komme.

Liverpool hadde imidlertid ikke problemer med å sikre seg de tre poengene i kapteinens fravær i dag, takket være scoringer av Jermaine Pennant og Peter Crouch. Det betyr at Liverpool nå ligger åtte poeng foran Everton med tre kamper igjen å spille, og dermed er fjerdeplassen i ligaen så å si sikret.

- Det er åpenbart at vi nesten er i mål når det gjelder fjerdeplassen nå. Vi trenger ett poeng til, og Everton må vinne alle sine kamper. Men dette er fotball, så vi må fortsatt være på tå hev.

- Vi behøvde å gjøre en god jobb i dag, og nå kan vi fokusere på tirsdagens kamp. Som sagt var det viktig å gjøre jobben i dag. Vi gjorde to mål uten Torres og Gerrard, så vi har selvtillit. Men Chelsea er et vanskelig lag.