Hyypiä slipper privatlandskamp

Sami Hyypiä slipper å dra til Bulgaria for å spille en ubetydelig privatlandskamp bare fire dager før Merseyside-derbyet. Martin Skrtel må imidlertid hjem til Slovakia. Carragher hyller Rafa.

Sami Hyypiä slipper å dra den lange veien til Sofia for å spille privatlandskamp for Finland bare noen få dager før Merseyside-derbyet mot Everton. Landslagssjef Stuart Baxter har nemlig valgt å prioritere yngre krefter til denne ubetydelige privatlandskampen, noe som er meget gledelig sett med Liverpool-øyne. Hyypiä får nemlig da lade batteriene med tanke på Everton-kampen.

Finnen er nemlig høyaktuell til å starte lokaloppgjøret, ettersom Martin Skrtel er uttatt til Slovakias privatlandskamp hjemme mot Island onsdag 26.mars. Han må dermed ut på en slitsom tur på tvers av Europa og tilbake igjen, bare fire dager før det viktige Merseyside-derbyet.

Carragher hyller rotasjonssystemet
Jamie Carragher lovpriser Rafael Benitez sin rotasjonspoilitikk i et intervju med Sky Sports News i dag. Midtstopperen mener at Liverpools sterke form den siste tiden kan tilskrives at manageren hvilte spillere tidligere i sesongen. De røde har som kjent vunnet sju strake kamper etter FA-cuptapet for Barnsley.

- I løpet av de tre første årene under denne manageren har vi vært i tre finaler, og forhåpentligvis blir det en fjerde i Moskva i år. Benitez har måttet tåle mye kritikk, men det er bare å se på merittlisten hans, ikke bare her, men i Valencia også. Den beviser at han har hatt suksess.

Manager Benitez har benyttet mer eller mindre en fast lagoppstilling de siste ukene, men Carragher forventer flere utskiftninger på laget når storkampene nå kommer tett som hagl i ukene fremover.

- Som sagt har manageren måttet tåle mye kritikk, men de siste ukene har han ikke skiftet så mye på laget, ettersom det ikke har vært så mange kamper å spille. Men nå har vi fem storkamper tett på hverandre, i tillegg til privatlandskamper, så jeg er sikker på at det blir forandringer. På denne tiden av sesongen kan nok enkelte begynne å føle hardkjøret på kroppen, så man behøver en sjanse til å lade batteriene nå og da.

Everton sikret seg 7-årig keeper foran nesen på Liverpool og Man Utd
Tabloidavisen Mirror melder at Everton har sikret seg det sju år gamle keepertalentet Harry Yates foran nesen på Liverpool og Manchester United. Den unge målvakten fra Heaton Mersey vil slutte seg til de blå i neste uke, etter at hans foreldre bestemte seg for å velge Everton foran Liverpool og Manchester United.