Hyypiä forventer tøff kamp på Emirates

Liverpool har tatt like mange poeng på bortebane som på hjemmebane når vi nærmer oss halvspilt sesong. Sami Hyypiä forventer nå en tøff kamp mot Arsenal i London til helgen.

Sami Hyypiä finner liten trøst i at Liverpool kom tilbake og tok poeng etter at motstanderen scoret først for sjuende gang denne sesongen, når 2-2 mot Hull medførte det tredje strake uavgjortresultatet på hjemmebane i ligaen. Finnen sliter med å finne en fullgod forklaring på de rødes relativt svake hjemmeform.

- Vi gjorde alt vi kunne for å vinne, men det gikk ikke vår vei. Det er selvsagt skuffende å spille uavgjort på hjemmebane nok en gang, men nå må vi se fremover. Dersom vi visste hvor problemet lå, ville vi ha gjort noe med det, og da ville vi ikke ha sett tilbake på tre uavgjorte kamper, uttaler lysluggen til Liverpool Daily Post.

- Personlig føler jeg ikke at vi er under ekstra press eller noe i den dur. Vi leder ligaen, og burde ha selvtillit nok, legger han til.

Hyypiä ble imidlertid mektig imponert over motstanderen, Hull City.

- De viste hvorfor de ligger så høyt på tabellen. De har en god lagånd, jobber knallhardt for hverandre og gjorde livet vanskelig for oss. Men det var uansett skuffende at vi ikke klarte å slå dem.

- Hull spilte ganske åpent, og var ikke redde for å gå i angrep, slik som Stoke og Fulham var. De viste stor arbeidsvilje ved å holde oss til 2-2.

Nå ser midtstopperen frem til neste kamp mot Arsenal.

- Vi er fortsatt bare i desember, og ligaen er veldig jevn. Det er mye som gjenstår. Selvsagt kunne vi ha gjort det bedre. Vi kunne hatt flere poeng enn vi har, men vi må bare leve med situasjonen slik den er. Vi bør heller konsentrere oss om neste kamp, og prøve å vinne den. Vi kan uansett ikke forandre fortiden, men vi kan kanskje lære fra de feilene vi har gjort.

- Det blir en tøff kamp mot Arsenal, men vi må prøve å vinne den og sikre oss de tre poengene.