Hyypiä og Benayoun får fornyet tillit?

Sami Hyypiä og Yossi Benayoun var blant de røde som klarte seg best mot West Ham. Får duoen fornyet tillit mot Blackburn i dag? Rafa usikker på om han kommer til å handle spillere i januar.

Rafael Benitez må klare seg uten den skadede kvartetten Fernando Torres, Fabio Aurelio, Martin Skrtel og Philipp Degen når han tar sitt mannskap til Ewood Park i dag. Manageren fant neppe mye positivt å ta med seg fra mandagens målløse forestilling mot West Ham, men Benitez uttalte på gårsdagens pressekonferanse at han ble imponert over innsatsen til Sami Hyypiä og Yossi Benayoun i den kampen. Kan det bety at disse to spillerne får fornyet tillit i ettermiddag?

- Selv om jeg har benyttet færre spillere enn på samme tid i fjor, tror jeg folk ser at vi har en sterk tropp. De spillerne som ikke har spilt så mye til nå vil bli viktige i månedene som kommer. De må være klare til innsats.

Benitez har også merket seg at Hyypiä denne uken ble kåret til "Årets spiller" i Finland for 7.gang.

- Dersom han kan spille til han blir 40 år og vinne denne kåringen om 3-4 års tid har han kanskje vunnet den 10 ganger. Sami er en veldig god proff og en trivelig fyr. Han er en veldig god spiller. Det kunne man se mot West Ham. Og når han ikke spiller, jobber han veldig hardt sammen med resten av spillerne.

Benitez fikk også spørsmål om han trodde at prisene på transfermarkedet ville gå ned som en følge av finanskrisen som verden nå opplever.

- Det er vanskelig å si. Vi vet ikke om vi kommer til å kjøpe noen spillere i januar, men vi følger noen spillere, det er klart. Vi får bestemme oss hva vi skal gjøre. Men ønsker du en god spiller vil han uansett koste masse penger. Det handler om å kjøpe den riktige spilleren til riktig tidspunkt. Jeg tror faktisk ikke prisene på spillere vil synke.