Hyypiä ute med hamstringskade

Sami Hyypiä har pådratt seg en hamstringskade, og er ikke aktuell til morgendagens kamp mot Middlesbrough. Ellers er Philipp Degen erklært skadefri igjen.

Liverpool.no hadde en mann tilstede på dagens pressekonferanse på Melwood. Der kunne Rafael Benitez avsløre at Sami Hyypiä har pådratt seg en hamstringskade, og midtstopperen er ikke i stand til å spille morgendagens kamp mot Middlesbrough. Finnen vil dermed bli erstattet i startoppstillingen av enten Daniel Agger eller Martin Skrtel.

Hyypiäs skade var den eneste negative overraskelsen som Benitez fikk etter midtukens landskamper. Forsvareren måtte som kjent kaste inn håndkledet i pausen av Finlands kamp mot Israel.

Steven Gerrard rapporterte at han følte seg sliten da han kom tilbake fra Englands kamp mot Tsjekkia på Wembley, og kapteinen trente ikke i går som en følge av dette. Men han var tilbake på treningsfeltet i dag.

Den gode nyheten fra Melwood er at Philipp Degen endelig er aktuell for spill igjen, etter sin lyskeoperasjon i sommer.

Når det gjelder nye spillere som Rafa har i kikkerten, så valgte han å ikke nevne navn under dagens pressekonferanse. Han slo bare fast at han var optimistisk med tanke på å sikre seg ytterligere nyervervelser, og at han og Rick Parry nå jobbet sammen med dette for øyet.