I sitt livs form

Andriy Voronin sier at han aldri har vært så godt trent som han er nå, men vil Rafael Benitez spare ukraineren og andre med hensyn til mulige salg før transfervinduet stenger?

- Jeg har hatt en glimrende pre-season og jeg har aldri vært bedre trent. Jeg ser virkelig fram mot denne sesongen og vet jeg kan gjøre en jobb for laget.

Andriy Voronin scoret i treningskampene mot Luzern, Wisla Krakow og Lazio, og er med i Liverpools tropp til kveldens kamp mot Standard Liege. Ukraineren har imidlertid vært blant de spillerne som har blitt linket bort fra Anfield og det er et spørsmål om Rafael Benitez vil sende mannen med hestehalen ut på banen og dermed gjøre ham utilgjengelig for klubber som er med i gruppespillet i Champions League.

En annen som har blitt nevnt som et trolig salgsobjekt er Jermaine Pennant, mens Steve Finnan uansett er hjemme siden han ifølge Rafael Benitez ikke er kampklar. Det har også vært rykter om at det har vært en krangel mellom Finnan og manageren, etter at Liverpool ønsket å inkludere høyrebacken i en mulig transaksjon for å hente Gareth Barry til Liverpool.

Rafa vil ønske å hente inn minst en forsterkning til før transfervinduet stenger 1.september, og vil ønske å få inn mer å handle for gjennom salg av spillere som er utenfor startoppstillingen. Voronin, Pennant, Finnan og keeper Charles Itandje er trolig den mest aktuelle kvartetten i så måte, og denne kvelden kan gi et lite svar på hvordan manageren tenker.