Idrizaj kollapset i kamp

Utlånte Besian Idrizaj kollapset i kamp for Wacker Innsbruck i østerrikske Bundesliga i helgen. Riise tror Liverpool slår tilbake. Materazzi gleder seg til kveldens kamp.

Etter et mislykket låneopphold i Crystal Palace, kom Besian Idrizaj tilbake til Liverpool i januar. Det så lenge ut som at han skulle spille vårsesongen i Oldham, men en usving i siste liten gjorde at han havnet opp i den østerrikske bundesligaklubben Wacker Innsbruck.

I helgen kom han inn som innbytter, og kollapset kun få minutter senere. Han lå bevistløs på magen, og kom ikke til bevissthet igjen før han var på sykehuset. Man har foreløpig ikke funnet ut årsaken til 21-åringens kollaps.

Riise tror Liverpool slår tilbake
John Arne Riise føler seg trygg på at de røde vil slå tilbake etter skuffelsen av å bli slått ut av FA cupen. Nordmannen er optimist, og håper på støtte fra Anfield i kveld.

- Selv om det har vært tøft den siste tiden, håper og tror jeg at vi får et løft mot Inter. Vi er optimstiske, og vet at vi behøver støtte og hjelp fra våre fantastiske supportere. Det er alltid stort å spille de store kampene i Champions League, og vi gleder oss, sier Riise i følge Sky Sports.

Materazzi gleder seg til i kveld
Den tidligere blånesen Marco Materazzi har gjort det stort etter at han forlot Merseyside, og nyter stor suksess i Inter om dagen. Han har vært fast i midtforsvaret i mange år, og vant også fjorårets verdensmesterskap i fotball med Italia - selv om han kanskje helst er kjent for sine ufinheter og tjuvtriks, mot Andriy Shevchenko og Zinedine Zidane spesielt. Den store stopperen gleder seg til kveldens kamp, og vil bevise at Inter ikke bare er det beste laget i Italia - men i Europa.

- Vi glemmer ikke da vi rotet det bort mot Valencia forrige sesong. Dette vil dog være et annerledes Inter, for vi har fått inn en del nye spillere her. Anfield er en stadion som alle drømmer å spille på en gang. Du går gjennom de små dørene, og du kan lukte historien, sier stopperen til Channel4.

- Liverpool minner meg om Inter under Hector Cuper, men med flere kvalitetsspillere. De er godt organiserte, og vanskelige å spille mot. De har slitt i ligaen i mange år, men har vært meget bra i cupene. Derfor ble jeg overrasket over at de røk ut for Barnsley i helgen. Nå må vi vise oss frem på banen, og vise at vi ikke bare er best i Italia, men best i Europa, avslutter Materazzi.