Ikke interessert i Bentley

Liverpool skal ikke ha David Bentley på sin ønskeliste, slik enkelte aviser hevder. Tom Hicks avviser all snakk om at det kan være aktuelt å dele stadion med Everton.

Høyrekant uaktuell
Liverpool Echo og velinformerte Tony Barrett skriver i dag at det ikke stemmer at de røde skal ha sett seg ut David Bentley som hovedmål for å styrke høyresiden av midtbanen. Kollega og morgenavis Liverpool Daily Post påstod i dagens utgave at Blackburn-spilleren ble vurderte nøye på Anfield.


Møte om stadionplaner

Leder i Liverpools kommunestyre, Warren Bradley, og North West Development Agency har lenge hatt det høyt på sin agenda at Liverpool og Everton skal dele en gigantstadion. Ingen av klubbene har vist interesse for dette, men fortsatt lekkes det ut opplysninger til pressen som kan tyde på at slike planer ennå ikke er døde og begravet.

Liverpool FC, gjennom en talsmann for Tom Hicks, og Everton avviser imidlertid i dag dette nok en gang. Det blir også benektet rapporter om at partene skal ha et møte til neste uke for å diskutere dette, og at det planlagte møtet heller dreier seg om hvordan amerikanske eiere skal kunne finansiere en ny arena i Stanley Park.

- Det finnes ingen interesse for en delt stadion og intet planlagt møte for å diskutere dette, slår talsmannen for Tom Hicks fast.

Daglig leder Steve Broomhead i NWDA bekrefter at man skal ha et møte med Liverpool neste fredag.

- Dette møtet er for å bli oppdatert på hvordan det går med Liverpool FC og Kop Holdings i deres planer med å finansiere et nytt stadion, sier Broomhead til Liverpool Echo. ? Jeg ønsker å få klarhet i hvordan man skal betale nye Anfield.

- Jeg er kun interessert i de økonomiske mulighetene som forbedrede sportsfasiliteter på Merseyside vil ha, fortsetter Broomhead som bekrefter at verken Hicks eller George Gillett personlig vil være til stede.

Evertons daglige leder Keith Wyness er også klar på at en delt blå og rød arena aldri vil se dagens lys.

- Jeg kan kategorisk slå fast at en del stadion ikke er på agendaen til noen av klubbene, sier Wyness i dag.