Ikke interessert i City

Fernando Torres blir linket til Manchester City igjen. Spissen skal ikke være interessert i en overgang uansett hvor mye de lyseblå har å tilby i lønn. Blaszczykowski ikke til salgs.

Liverpool Daily Post skriver at Fernando Torres har gitt Manchester City beskjed om at penger ikke vil lokke ham vekk fra Anfield.

Rapporter fra Spania hevder at Liverpool-spissen var gjenstand for et bud fra City. De lyseblå er villige til minst å doble lønnen hans. Sulaiman Al-Fahim, Abu Dhabi United Groups ansikt utad, sies å ha kontaktet Fernando Torres' representanter, agentselskaet Bahia, for fjorten dager siden.

Bahia skal ha returnert en beskjed fra spilleren selv om at han ikke er interessert i en overgang til City, uansett hva det finansielle måtte være.

Det er ikke første gang spanjolen har blitt linket til Eastlands etter overtagelsen fra Abu Dhabi Group. Torres, som har kontrakt med Liverpool frem til 2013, ble satt i forbindelse med et mulig £50M-bud fra City på overgangsvinduets siste dag. Noe formelt bud kom imidlertid aldri.

Manchester Citys eiere han fremdeles ikke henvendt seg offisielt til Liverpool angående Torres' tilgjengelighet. Rafael Benítez uttrykte før sist helgs kamp på City of Manchester Stadium at spilleren ikke var til salgs.

Blaszczykowski ikke til salgs
Daily Mail nevner at Borussia Dortmund ikke er interessert i å selge Jakub Blaszczykowski til Liverpool for £5M i januar. Dortmund-president Gerd Piper skal visstnok ha bekreftet at de røde kunne tenke seg å hente 22-åringen når overgangsvinduet åpner.
- Vi vil ikke selge ham uansett beløp. Han er for viktig for oss, kommenterer Piper.