Ingen avklaring for Ajdarevic

Astrit Ajdarevic trener fortsatt med Blackburn, men partene har fortsatt til gode å komme til enighet om kontrakt. Diego Cavalieri trives i Liverpool.

Astrit Ajdarevic var på prøvespill i Blackburn i oktober. Han var meget tilfreds med oppholdet, og har fått lov til å trene med Lancashire-klubben siden. I forrige måned var han meget optimistisk med tanke på en permanent overgang, men foreløpig er ingenting avtalt. Paul Inces fremtid på Ewood Park er usikker, men Ajdarevic håper det likevel går mot en løsning i januar.

- Paul Inces situasjon er ikke den beste akkurat nå. Jeg må bare vente til det har roet seg i klubben. Da tror jeg det løser seg. De er interessert, og vi venter på å komme til enighet om en kontrakt, sier Ajdarevic til fotbollskanalen.se.

Svensken ble i sommer erklært uønsket i Liverpools reservelagstropp, og har fått tillatelse til å finne seg en ny klubb.
- Ince har sagt at han er interessert. I Blackburn har jeg fått trene med A-laget, og det er det jeg vil. Jeg er veldig fornøyd her. Alt er prima.


Cavalieri trives i Liverpool
Diego Cavalieri har spilt tre kamper for Liverpool etter at han kom fra Palmeiras i sommer, men har ennå til gode å få sjansen i en ligakamp. Til det har Pepe Reina vist for stabilt spill. Cavalieri påpeker likevel hvor mye Reina har betydd for ham de første månedene på på Anfield.
- Han er en god keeper, en god person og han har vært til god hjelp for meg. Jeg er veldig lykkelig i Liverpool, med Pepe, keepertreneren og med venner.  For meg er dette veldig godt, uttaler Cavalieri til BBC Radio Merseyside.