Ingen nye skader for formlaget Bolton

Manager Gary Megson har en tilnærmet skadefri stall å velge fra, når formlaget Bolton gjester Anfield i morgen. En stadion hvor Lancashire-klubben ikke har vunnet ligakamp siden 1954!

Selv om Bolton tapte 2-0 på hjemmebane mot Liverpool for en drøy måned siden, ser Wanderers-manager Gary Megson frem til morgendagens kamp på Anfield. Trotters-sjefen sier imidlertid at han har stor respekt for vertskapet på Anfield.

- Liverpool er ikke en stor fotballklubb eller en enorm fotballklubb - de er en bastion i engelsk fotball. Det har de vært siden Shankly tok over i 1959. Folk diskuterer om Liverpool har sjansen til å vinne ligaen i år. Jeg mener at de har hatt potensial til det samtlige av de siste 40 år, uttalte Megson på sin pressekonferanse foran kampen på Anfield 2.juledag.

- Liverpool har et fantastisk lag. Fernando Torres har nesten ikke spilt ennå, og likevel leder de ligaen. Steven Gerrard er den beste midtbanespilleren i verden, og etter min mening er Jamie Carragher den beste forsvarsspilleren i verden. De har kvalitet i alle ledd, la han til.

Bolton har ikke vunnet en eneste ligakamp på Anfield siden 1954. Dette er Megson pinlig klar over.

- Vår statistikk på Anfield er langt fra bra, men jeg tviler på at man finner noe lag som kan skryte av en god statistikk mot Liverpool de siste 40 årene. Jeg husker faktisk jeg vant på Anfield som spiller med Sheffield Wednesday i 1984. Men vi spilte en fotball den gangen som Liverpool slapp å møte så alt for ofte. På den tiden var Liverpool laget alle ønsket å kopiere. En posisjon som Manchester United, Chelsea og Arsenal innehar nå.

Liverpool har som kjent avgitt poeng i de tre siste hjemmekampene, men ligger likevel øverst på Premier League-tabellen.

- Jeg tror ikke det er av avgjørende betydning om et lag leder til jul. Resultatene har gått Manchester Uniteds vei mens de har vært i Japan, da både Liverpool og Chelsea har avgitt poeng. Det er bra å lede ligaen, men det er i slutten av mai du ønsker å være på toppen, resonnerer Megson.

- Det er flott å spille på Anfield 2.juledag. Stemningen der er alltid spesiell, og bør være enda bedre nå i romjulen. Vi står overfor en tøff oppgave, men uansett er det en flott kamp å være involvert i.

Bolton-manageren har ingen nye skadebekymringer før morgendagens kamp. Duoen Joey O'Brien og Tamir Cohen er fortsatt ute etter skader de pådro seg i oktober. Ellers er troppen skadefri.

Boltons tropp i morgen: Jaaskelainen, Steinsson, Cahill, A O'Brien, Samuel, Nolan, Riga, McCann, Muamba, Gardner, Taylor, Davies, Elmander, Al Habsi, Shittu, Smolarek, Basham, Fojut.

Bolton er et av formlagene i Premier League. De har vunnet fem av sine siste åtte kamper, og ligger på niendeplass på tabellen. I helgen vant de 2-1 over Portsmouth.