Ingen ønsker engelsk motstand

Representanter for de engelske lagene i Champions League, sier at de vil foretrekke å unngå hverandre i morgendagens trekning.

Før morgendagens trekning i Champions League, gjør representanter for alle de gjenværende engelske lagene det klart at de gjerne unngår hverandre, med unntak av en likegyldig Sir Alex Ferguson. Dette skriver Liverpool Daily Post.
Liverpools kaptein, Steven Gerrard, siteres på følgende på spørsmål om han ønsker seg et engelsk lag:

- Om det skjer, så vil vi håndtere det, men det ville være fint å unngå engelske lag i det lengste. Det vil bli en spennende trekning om vi trekker et, det skal være sikkert.

Manchester United-manager, Sir Alex Ferguson, hadde derimot følgende å melde:

- Vi vil ta for oss også et annet engelsk lag hvis aktuelt. Jeg tror ikke det har noe å si hvem man møter, de vil alle bli vanskelige kamper.

Chelseas kaptein, John Terry, som tidligere to ganger har opplevd å bli utslått av Champions League av Liverpool, deler imidlertid Gerrards syn, og sparer gjerne konfekten til senere runder av turneringa:

- Forhåpentligvis kan vi unngå andre engelske lag, men trekkes vi sammen, må vi slå dem. Vi har gått ut av turneringen ved et par anledninger, og nå ønsker vi å ta steget helt ut, og få våre hender på pokalen.

En annen som deler de to engelske landslagskapteinkandidatenes syn, er Arsenals franske sjef, Arsene Wenger. Han ser gjerne at engelske lag unngås, foreløbig.

- Jeg vil tro at ethvert engelsk lag vil si, hvis svaret skal være helt ærlig, at de vil foretrekke å spille mot et utenlandsk lag. Det er litt mer Europa, vet du. Det blir mer en nasjonal cup dersom du spiller mot et lokalt lag. Ideelt sett ønsker man å spille mot et utenlandsk lag, men må vi slå en engelsk motstander, vil vi gjøre det også.