Ingen VIP-gjester til Goodison

Liverpool FC ønsket å bruke Goodison Park til noen av sine VIP-gjester på kampdager, men Everton har takket nei til det kontroversielle forslaget. Idrizaj på prøve i LASK Linz.

Everton har trukket seg fra en overraskende plan om å la Liverpool FC bruke Goodison Park til sine VIP-gjester på kampdager. Opplegget ville trolig ha ført til sterke reaksjoner både blant den røde og blå delen på Merseyside. VIP-området, som kalles The Marquee og befinner seg på Park End på Goodison, ville ha blitt dekket til med Liverpooleffekter på kampdager. Liverpool FC uttaler til Liverpool Echo at ekstra stor pågang for VIP-gjester på Anfield har ført til at klubben må se etter andre løsninger. Etter et måltid på Goodison ville supporterne ha blitt transportert gjennom Stanley Park for å se Liverpool spille på Anfield.
- Det ville sett ut og følt som man fikk oppvartning på Anfield, sier en talsmann for Liverpool FC.

- Det er stor pågang på kampdager. Vi har sett på en rekke steder, men den avgjørende faktoren var bekvemmeligheten med å komme til Anfield.

Everton bekrefter at en avtale var oppe til vurdering, men at den ennå ikke var underskrevet. Etter å ha vurdert de positive sidene, bestemte likevel Everton på fredag for å avstå fra ideen.
- Vi fikk en henvendelse fra Liverpool FC om muligheten for å benytte vår selskapsavdeling for VIP-gjester på kampdager, men vi følte at det ikke var passende, forteller Evertons kommunikasjondirektør Ian Ross.

Han ville ikke gå videre i detaljer, men Everton har trolig tatt i betraktning mulige reaksjoner fra deres eget støtteapparat og fans. Ideen om å ha gjestetalere fra Liverpool FC på plass, få e-cup-pokalen paradert på Goodison eller folk med rødt supporterutstyr på banen ville vært meget kontroversielt. Det kunne ha ført til større rivalisering mellom klubbenes supportere, hevder Liverpool Echo.

Idrizaj på prøve i LASK Linz
Nachrichten.at melder at Besian Idrizaj for tiden er på prøve i LASK Linz. Liverpool hentet 20-åringen fra nettopp LASK Linz i august 2005. På overgangsvinduets siste dag i januar 2008 gikk han til FC Wacker Tirol. Ifølge Liverpool var overgangen permanent, men FC Wacker oppga på sine nettsider at Idrizaj var på lån. Dessverre ble oppholdet i FC Wacker svært dramatisk for angriperen. Han kollapset i kamp, og ble tvunget til å ta en pause fra fotballen grunnet hjerteproblemer. Nå skal spilleren være på vei tilbake, og har fått mulighet til å fart på karrieren igjen i moderklubben.