Innbrudd også hos Fowler

Robbie Fowler er siste fotballspiller til å bli hjemsøkt av innbruddstyver. André Marriner dømmer på Riverside. Lutons fremtid henger fortsatt i en tynn tråd.

Robbie Fowler er den siste i rekken av fotballspillere med Liverpool-tilhørighet som har opplevd innbrudd i sitt hjem. Liverpool Echo skriver i dag at Fowler fikk ubudne gjester i sitt hjem i landsbyen Llanblethian i det sørlige Wales i løpet av helgen, mens hans lag, Cardiff, slo amatørlaget Chasetown ut av FA-cupen. Politiet ble tilkalt etter at naboer oppdaget at Fowlers eiendeler lå strødd utover plenen foran huset. Det virker som om tyvene ble forstyrret, og kun fikk med seg noen få gjenstander.

Marriner dømmer på Riverside
André Marriner, mannen som snøt Liverpool for to straffespark og ga Reading straffe for en felling utenfor 16-meteren på Madejski Stadium for en måned siden, skal dømme Middlesbrough v Liverpool på lørdag. Som assistentdommere har han fått med seg herrene Sygmuta og Murphy, mens Chris Foy er fjerdedommer.

Lutons fremtid fortsatt usikker
BBC rapporterer at det ikke har kommet noen melding om at en ny eier er funnet i Luton Town, etter at fristen gikk ut klokken 18.00 i ettermiddag. Det er ikke ventet at den kriserammede klubben kommer med noen offentlig meddelelse om saken før i morgen. Liverpools cupmotstander er satt under administrasjon, og blir tvunget til å selge sine beste spillere om en ny eier ikke blir funnet.