Insua håper på flere sjanser

Emiliano Insua spilte en solid kamp mot Arsenal, og håper det vil være nok til å få en ny sjanse i startelleveren mot Bolton. Konkurrentene: Dossena skadet. Aurelio tilbake i trening.

Emiliano Insua fikk 7 på børsen her på Liverpool.no, og var en av Liverpools beste i 1-1-kampen mot Arsenal. Venstrebacken spilte kun sin andre ligakamp for sesongen, men håper på en ny mulighet når Bolton gjester Anfield 26.desember.

- Sjefen ga meg en sjanse til å vise hva jeg kan. Kanskje får jeg enda en sjanse til å spille på Anfield mot Bolton. Anfield er alltid en veldig spesiell plass å spille. Forhåpentligvis kan jeg bli i førstelagsstallen, uttaler Insua til Liverpoolfc.tv.

Den tidligere Boca Juniors-forsvareren innrømmer at han var glad for å ha vært med på en god kamp på Emirates Stadium.
- Jeg synes vi spilte bra. Vi kunne ha vunnet, men ett poeng mot et lag som Arsenal er et godt resultat, legger Liverpools nummer 22 til.

- Jeg nøt kampen. Jeg forsøkte å gjøre de enkle tingene bra og gå fremover så mye jeg kunne for å hjelpe til i angrep. Det er alltid vanskelig å spille mot Arsenal ettersom de er et godt lag, men jeg synes vi gjorde det bra.

19-åringen hjalp reservelaget til en trippeltriumf forrige sesong, men har fortsatt den fine utviklingen. Han håper å etablere seg i Rafael Benítez' førstelagstropp.
- Forrige sesong spilte jeg for reservene i noe som var en fantastisk sesong for oss. Sjefen gav meg min førstelagssjanse da jeg spilte i de to siste kampene for sesongen. Det nøt jeg.

- I år har jeg spilt i Carling Cup, og jeg fikk sjansen mot Blackburn og Arsenal i Premier League. Manageren har gitt meg mye tillit. Jeg vil fortsette med å trene hardt på hver treningsøkt og alltid gi mitt beste. Når du får sjansen, må du ta vare på den, avslutter Insua.

Emiliano Insua kjemper med Fabio Aurelio og Andrea Dossena om venstrebackplassen. Andrea Dossena var ikke med i troppen mot Arsenal fordi han hadde pådratt seg en skade. Det har ikke kommet rapporter om hvilken type skade det dreier seg om, skadens omfang eller hvor lenge man må regne med at italieneren blir ute av spill. Fabio Aurelio er tilbake i trening etter sin leggskade, men Arsenal-kampen kom for tidlig for ham.