Inter-stopper ute i returen

Skaden Ivan Cordoba pådro seg i går kveld vil holde han ute av spill i lang tid. Carra hyller Stevie G, noe også Hernan Crespo gjør etter gårsdagens kamp. Moratti misfornøyd med dommeren.

Colombianske Ivan Cordoba var Inters beste spiller i går kveld, og det var da han ble båret ut etter 75 minutter at de blåsvarte slapp inn to mål. Den lille stopperen er en viktig brikke i Inter-laget, og undersøkelser i dag viser altså at kneskaden hans vil holde han ute i spill i mange måneder.

Han vil undersøkes videre utover dagen, men de første prognosene sier at han vil være ute til mai, skriver Channel4. Med Marco Materazzi suspendert i returoppgjøret og Walter Samuel litt for langt borte fra comeback må Inter mest sannsynlig stille med Christian Chivu og Nicolas Burdisso i midtforsvaret om tre uker - og førstnevnte har stort sett blitt brukt på midtbanen så langt denne sesongen.

Carragher hyller sin kaptein
Visekaptein Jamie Carragher tar seg i dag tid til å hylle sin kaptein, etter nok en stor europacupkveld på Anfield. Carra mener at kapteinen hever spillet sitt i de virkelig store kampene, og tror målet hans i går kan vise seg å bli utslagsgivende.

- Vi ville vært fornøyd med 1-0, men å få det andremålet på den måten av Stevie var selve kremen på kaka. Han er en av de beste spillerne i verden, og jeg synes han er som lagd for Champions League når vi møter alle de store lagene, sier scouseren til SkySports i dag.

- Det var mange verdensklassespillere utpå der, og han var den som stjal showet nok en gang.

En annen som er imponert over Steven Gerrard etter gårsdagens kamp er Hernan Crespo. Den notoriske målscoreren, som har spilt mot de røde både for Chelsea og AC Milan, satt på benken hele kampen på Anfield i går. Argentineren ser nå på Liverpool som favoritter til å gå videre selv om laget hans på ingen måte har gitt opp.

- Gerrard sin scoring var ødeleggende, for nå må vi spille en perfekt kamp hjemme. Det var synd, for med 1-0 ville vi hatt en langt større sjanse til å forandre situasjonen. Spillet vårt på Anfield var helt ulikt hva vi har fått til i ligaen denne sesongen. Det er trist å ha feilet i en nøkkelkamp i Champions League, sier Crespo i dag til Setanta Sport.

- Gerrard er nøkkelspilleren, og den som må stoppes. Liverpool viste at det ikke bare var Fernando Torres, Peter Crouch og Dirk Kuyt som er skumle fremover.

Moratti misfornøyd med dommeren
Inters president Massimo Moratti mente det ble en for tøff oppgave for Inter i går da de måtte spille ti mot elleve i mesteparten av kampen. Han var godt fornøyd med spillernes heroiske innsats.

- Det er vanskelig å spille ti mot elleve. Selv om vi kun var fem minutter i fra å klare det. Det er ikke lett i en kamp mot Liverpool mot Anfield, men spillerne var virkelig heroiske, og gjorde alt de kunne. Jeg har ingenting å klage på hos treneren eller spillerne. Dommeren? Jo, kanskje på dommeren, sa Moratti til Corriere dello Sport etter gårsdagens kamp.