Inter tenker allerede på Anfield

Robert Mancini sparer spillere med tanke på Champions League om en drøy uke. Gjør som Carra og støtt Ray Kennedy. Tur til Liverpool v Middlesbrough.

Suverene Inter Milan
Trener Roberto Mancini legger ikke skjul på at han vil pakke flere viktige spillere inn i bomull før kampen mot Liverpool, på Anfield neste tirsdag. Med åtte poengs ledelse og uten nederlag etter 22 kamper i Serie A kan han også ta seg rød til å fokusere på 1/8 finalene i Champions League.

- Jeg lot tre eller fire spillere være ute, sa Mancini etter helgens 2-0 seier mot Catania.

- Jeg håper at disse spillerne ikke er skadet, selv om jeg ikke er sikker på om Luis Figo vil bli klar til Liverpool.

Nøkkelspillere som Dejan Stankovic, Maicon, Hernan Crespo og Santiago Solari ble alle hvilt i siste kamp.

- Liverpool er et tøft lag å møte, fortsetter Roberto Mancini. - Det er en vanskelig motstander som ikke gir deg mye rom. Liverpool har vist at de er i god form.


Jamie betalte
Jamie Carragher veddet £500 med sportsredaktør i Liverpool, David Prentice, som er kjent for å ha sympatier med byen blå lag. Prentice skulle ikke verken nevne Clattenburg (som ikke dømte straffe mot Carra på Goodison Park) og School of Science (noe Everton gjerne ynder å kalle seg) innen årets utgang.

Prentice greide ikke å holde seg, og nevnte Mikel Arteta som en som fulgte opp tradisjonene med School of Science. Jamie var imidlertid raus og betalte selv £500 til innsamlingen for Ray Kennedy. Den tidligere storspilleren på Anfield som lider av Parkinsons sykdom og ikke greier å livnære seg selv.

Ray Kennedy vil bli hedret når to av hans klubber, Arsenal og Liverpool, møtes i april.


Liverpool - Middlesbrough 23.02:
Sabra Sportsreiser har noen ytterst får pakker igjen til denne hjemmekampen i vinterferien. Pakka inneholder to netter i dobbeltrom på Radisson SAS i Liverpool samt kampbilletter. Pris: 3700,00 per person. Fly kommer i tillegg.

Pakkene er kun i salg til onsdag 12. februar klokken 16.00. Ta kontakt med Sabra Sportsreiser på mail: [email protected]