Itandje drømmer fortsatt

Charles Itandje har på langt nær gitt opp å kunne over keepertronen til Pepe Reina. Nyervervelse hos Inter Milan sikter seg inn på kamper mot Liverpool i Champions League.

Trives ikke på benken
Etter en noe famlende debut mot Reading i Carling Cup har Charles Itandje virket langt mer pålitelig i de neste kampene mot Cardiff og Chelsea. I to ikke altfor strevsomme oppgjør mot Luton i FA-Cupen har han heller ikke gjort nevneverdige feil. Det er imidlertid liten tvil om at Pepe Reina fortsatt er en uomtvistelig førstekeeper hos Liverpool, men 25-åringen Itandje har på langt nær gitt opp å danke ut sin jevnaldrende kollega.

- Jeg følte det som en ære da jeg signerte for Liverpool i sommer, forteller Charles til klubbens hjemmeside.

- Du sier ikke nei til Liverpool nå du får sjansen. Ikke noe har skjedd i de seks månedene jeg har vært her som forandrer på det. Spillerne her er i verdensklasse, stadion er forbløffende og supporterne er fantastiske.

- Jeg er imidlertid ikke fornøyd med bare å få spille av og til. Jeg visste størrelsen på den oppgaven jeg gikk til da jeg kom hit, siden Pepe Reina er slik en stabil keeper. Jeg fikk forklart situasjonen av manageren, men målet da jeg kom hit var å få spille hver uke.

- Jeg vet hvorfor jeg ikke er på laget og det er ikke det at jeg klager på noe, men jeg er ikke fornøyd med å sitte på benken og kan ikke forstå at noen kan være det. Jeg jobber videre og gjør det jeg kan for å presse fram mitt kandidatur, slik er det bare.

- Når jeg sitter på benken ser jeg ikke bare på kampene, men prøver å analysere hva som skjer. Det blir uansett ikke det samme som om du spiller 20 meter bak ditt forsvar.

- Pepe er en flott fyr og en keeper i verdensklasse, som bare blir bedre og bedre. Jeg er imidlertid villig til å vente på mine sjanser, og håper det vil bli flere av dem framover.


Maniche klar for å møte Liverpool
Nyervervelsen Maniche ble nylig signert på lån fra Atletico Madrid til Inter Milan for resten av denne sesongen. Portugiseren hadde sin første treningsøkt med Inter i går, og ser nå fram bl.a. til å møte Liverpool i 1/8 finalene i Champions League.

- Champions League? Inter ønsker å vinne det trofeet og dette laget kan gjøre det bra, hevder midtbanespilleren.

- Det vil bli store oppgjør mot Liverpool. Vi ønsker å vinne og komme så langt i turneringen som mulig.