Itandje får ny sjanse i cupen?

Reservekeeper Charles Itandje kan få en ny sjanse i cupen i ettermiddag. Ghanesisk forsvarstalent interesserer Liverpool.

Itandje får ny sjanse?
Liverpool-manager
Rafael Benitez går langt i å si at reservekeeper Charles Itandje får vikariere for Pepe Reina i mål i ettermiddagens FA-cupkamp mot Luton Town. Videre vil spillere som Crouch, Voronin, Lucas Leiva og Ryan Babel ligge godt an.

- Lucas Leiva spilte for få uker siden, og gjorde det godt. Han er kapabel til å spille i slike kamper. Med Gerrard, Aurelio og Arbeloa ute mot Luton, må vi gjøre noe. Alle spillerne i troppen er gode nok til en plass på laget. I tillegg har vi en utfordring bakerst. Carragher, Agger og Hobbs er spillere som kan bli klare til spill. Med tvil over spillere som Hyypiä og Agger, kan det meget vel bli plass for Jack Hobbs, sier Rafael Benitez.

Peter Crouch, Dirk Kuyt, Andriy Voronin, Yossi Benayoun, Ryan Babel, John Arne Riise, Lucas og Momo Sissoko presser alle for en plass i startoppstillingen.

- Jeg synes ikke det virket som spillerne var trøtte i Wigan-kampen, men muligens var noen av dem litt slitne. Nå har vi to-tre uker hvor vi ikke spillere to kamper i uken. Det betyr at vi kan forberede oss mye bedre til kampene. Spillerne vil være mer uthvilte og vi kan forberede laget på resten av sesongen, sier Liverpool-manager Benitez.

Ghaneser til Liverpool?
Det ghanesiske stortalentet Daniel Opare er ifølge Sky på vei til Liverpool. Opare var rangert som den beste forsvarsspilleren i siste sommers verdensmesterskap for U17-landslag. Daniel er bare 17 år og har allerede fått sine sjanser på Ghanas A-landslag. Han er også sammenliknet med den brasillianske stjernebacken Cafu.

Opare spiller på Ashanti Gold SC i hjemlandet og er under kontrakt til 2010, men en rekke europeiske klubber skal være interessert i stortalentet. Real Madrid, Milan og Liverpool sies å være blant disse.

- Jeg forholder meg rolig til framtiden min, men å spille i Europa vil være som en drøm, sier Opare til Liverpool Echos tidligere journalist Chris Bascombe, som nå er i News Of The World. Ghaneseren kaller Premier League "sensasjonell" noe som har blitt merket blant annet av Liverpool, som har fulgt unggutten de siste månedene. Opare har en klausul i kontrakten med klubben sin om at han ikke vil gå til en annen klubb for mindre enn halvannen million pund.