Itandje ikke til Galatasaray

Itandje har avslått et tilbud fra Galatasaray. Keeperen håper på en overgang til Paris St. Germain, men også tre engelske klubber er interessert. Bill Shankly Show settes opp på nytt.

Charles Itandje har ikke lyktes med å imponere på Merseyside. Rafael Benítez står klar til å kvitte seg med 25-åringen etter at Diego Cavalieri ble hentet fra Palmeiras tidligere i sommer.

Galatasaray kom til enighet med Liverpool om en overgangssum for Itandje, men den tidligere Lens-spilleren ønsker ikke å spille for tyrkerne. Keeperen hevder at tre Premier League-klubber er interesert i ham, men håper at en overgang til Paris Saint Germain går i orden.
- Jeg sa nei til Galatasaray, selv om jeg var veldig nær ved å dra fordi Champions League-utfordringen tiltaler meg. Vi kom veldig langt i forhandlingene, uttaler Itandje til France Football.

- Men jeg har interesse fra England. Tre klubber er attraktive.

- Jeg forklarte treneren min at jeg ønsker å dra for å få flere førstelagssjanser. Så klubben har forberedt min avgnag. Vi får se hva som skjer i august.

- Jeg er løsningen til PSGs problemer! Selvsagt er det allerede en keeper der, men Paris er en veldig attraktiv klubb, siden jeg ble født i Ile-de-France.

- Selv da jeg spilte nord i Frankrike, kom jeg til Parc des Princes for å se kamper. Hvis noe konkret skjer, så får vi se.


Bill Shankly Show tilbake i oktober
The Shankly Show, kulturhovedstadens hyllest til Liverpools legendariske manager, settes opp på nytt på grunn av høy etterspørsel. Mange LFC-fans kunne ikke få tak i billetter da det gikk av stabelen på Liverpool Olympia 24. april. Nå kommer det tilbake på Royal Court Theatre, og vil gå over en 14 dagers periode i oktober. Den skotske skuespilleren Alexander "Sandy" West tar på seg oppgaven å spille Bill Shankly.
- En kveld var ganske enkelt ikke nok for å feire noen så store som Bill Shankly. Hvis vi ikke kan feire hans liv i 2008, når kan vi da gjøre det? sier teaterets talsmann Iain Christie.

Stykket er skrevet av skuespillsforfatter Andrew Sherlock, og blir supplert med en filmfremvisning med noen av de største øyeblikkene fra Shanklys tid på Anfield.

- Vi åpner hele teateret til dets fulle kapasitet på 1200. Vi forventer at hver kveld fra fredag 3. oktober til lørdag 17.oktober blir utsolgt. Dette er et kort forholdsvis kort tidsrom for oss, og det kolliderer ikke med noen av de store kampene.

- Som i Olympia forventer vi et høylydt publikum. Vi oppmuntrer folk til å ta med seg bannere og skjerf og til å synge med hvis de ønsker.