Jul på toppen av tabellen

Et poeng for Chelsea på Goodison Park betyr at Liverpool fortsatt leder Premier League og vil gjøre det når julen ringes inn. Martins blir trolig klar til romjulsmøte med de røde.

39 poeng på 18 kamper
Liverpool vil lede Premier League til i hvert fall middagstider 2.juledag, da Chelsea møter West Bromwich hjemme kl 14.00 før de røde tar i mot Bolton kl 16.00 på Anfield.

39 poeng på 18 kamper er den nest høyeste poengsummen som Liverpool har på dette tidspunktet etter at Premier League startet i 92/93. Faktisk hadde man 40 poeng på samme tidspunkt i 2005/06, etter suverene Chelsea som også vant ligaen. Rafael Benitez førte den gang sitt lag til 3.plass i ligaen med totalt 82 poeng.

Angrepspar trolig inntakt
Joe Kinnear sier at han angriperen Obafemi Martins ikke vil kunne spille mot Wigan 2.juledag, men at "han blir skuffet dersom angriperen ikke er klar til spill mot Liverpool 28.desember".

Rekkekamerat Michael Owen har for øvrig i dag sagt at han spiller sesongen ut på St. James? Park, men ikke tar noen endelig avgjørelse om sin fremtid før etter hans kontrakt løpet ut til sommeren. Rafael Benitez har tidligere sagt at det ikke er aktuelt å hente Owen tilbake til Anfield.