Juniorlaget knust av Blackburn

Liverpool U18 tapte hele 0-4 borte mot Blackburn. McAuley meget skuffet. Guttespillerne Conor Coady og Andre Wisdom var positive innslag. Også Michael Scott og Thomas Ince får godkjent.

Liverpool U18 tapte hele 0-4 borte mot Blackburn U18 i dag. Etter fem strake seirer og totalt 18 poeng på syv kamper gikk Hugh McAuleys mannskap på en skikkelig smell mot et lag som dominerte hele kampen. Rovers ledet 2-0 ved pause etter nettkjenninger fra Phil Jones og Jake Simpson. Simpson økte etter pause, før Josh Morris scoret det fjerde.

- Vi fikk juling i dag, uttaler Hugh McAuley til Liverpoolfc.tv.

- Det var ikke godt nok av oss, ikke på langt nær. Fra start til mål var vi neste best i alt. Vi var på etterskudd over hele banen, og vi så aldri ut til å vinne andreballene. Når vi hadde ballen, var ikke pasningsspillet godt nok. Så alt i alt var det en skuffende forestilling.

- Vi håpet at vi skulle vise noe fremgang ettersom kampen skred frem, men det ville seg ikke. Vi slapp inn noen elendige mål, og det er noe vi må arbeide med til uken.

- Vi hadde vunnet seks av syv kamper og lå på toppen av avdelingen før kampen, så jeg antar jeg visste at dette kunne skje på et tidspunkt. Men det var mer enn en middelmådig kamp i dag. Det var på ingen måter godt nok for oss, og vi er alle svært skuffet. Vi må rydde opp før vi møter Manchester United neste uke.

Til tross for 0-4-tapet hadde McAuley noe positvit å ta meg seg fra kampen.
- Vi hadde et par guttespillere, Conor Coady og Andre Wisdom, som spilte for oss i dag. Begge gjorde det bra. De er midtstoppere, men Conor ble flyttet frem på midtbanen i andre omgang da Andre kom inn. Hvis vi leter etter noe positivt, så gjorde de to guttene det bra.

- Jeg synes også Michael Scott gjorde det bra på høyre back og at Tom Ince presterte ganske bra da han ble byttet inn etter en time.

LIVERPOOL U18: Bouzanis; Scott, Metcalf, Coady (Roberts 70), O'Connor; Amoo, Pepper, Ellison, Kacaniklic (Ince 60); Pourie, Eccleston (Wisdon 60). Ubenyttet: Duyan.