Juve ferdig med midtbanekjøp

Juventus-trener Claudio Ranieri bekrefter at kun kjøp av ny keeper gjenstår før sommerhandelen er fullført. Pennant erstatter Bentley i Blackburn?

Juventus ser definitivt ut til å ha mistet interessen for Xabi Alonso. I går kjøpte Torino-klubbens den danske midtbanespilleren Christian Poulsen fra Sevilla, og trener Claudio Ranieri uttaler til Juventus' offisielle nettsted at kun en keeper står igjen på handlelisten denne sommeren.
- Vi er 99% klare, i hvert fall når det gjelder nyervervelser. Vi trenger kun en ny keeper, og da vil vi være ferdige, klare til å begynne den nye sesongen.

- Jeg er virkelig fornøyd med hvordan klubben har opptrått, og jeg vil takke dem for det. Jeg er overbevist om at jeg har et godt lag til disposisjon. Vi vil kunne konkurrere med alle. Vi må bare arbeide hardt og.

Rafael Benítez har tidligere uttalt at det vil være greit om Alonso blir på Anfield, men det vil selvsagt by på problemer å hente både Gareth Barry og Robbie Keane. Begge spillerne vil koste minst £15M, og det er lite sannsynlig at Liverpool har råd til å hente begge uten at andre selges.

Pennant linket til Blackburn
Blackburn vil forsøke å hente Jermaine Pennant for £5M, skriver tabloidavisa The Mirror. David Bentley kan være på vei til Aston Villa eller Tottenham for £17M, og manager Paul Ince ser på Pennant som en god erstatter. Benítez skal være villig til å la Pennant gå for å få inn en ny kantspiller, men vil nok gjerne ha nærmere £6,7M, som de røde betalte Birmingham for to år siden.