Juventus byr 17 mill for Mascherano

Juventus planlegger å komme med et bud på 17 millioner pund for Javier Mascherano. Riise til Newcastle? Mourinho vil gjerne til Liverpool.

Juve byr 17 millioner for Mascherano
Januar kan bli en avgjørende måned for Javier Mascherano. Nå øker ryktene om at Juventus vil komme med et offisielt bud på 17 millioner pund for Liverpools midtbanejuvel. "Den gamle dame" skal ha hatt to representanter for å se Javier og Liverpools kamp mot Manchester City siste helg, og skal ha likt det de så.

Dette, sammen med interessen fra Barcelona og Manchester City, vil være til bekymring for Rafael Benitez, som er deperat etter å kjøpe argentineren. Mascherano skal også ha uttrykt ønske om å få bli på Anfield. Liverpools amerikanske eiere, Tom Hicks og George Gillett jnr, har så langt vært avventende til å komme opp med de nødvendige pengene som skal til for å kjøpe Javier.

Mascheranos agent har vært i kontakt med flere interesserte klubber, noe som gjør hans framtid på Merseyside mer og mer usikker.

Liverpools manager, som også har vært utsatt for et press som gjør hans framtid usikker, har tidligere gått ut og etterlyst penger til å forsterke stallen og forsikringer fra Liverpools styre om at spillere som Mascherano ikke vil forsvinne fra Anfield.

 

Riise selges?
Daily
 Telegraph skrev siste uke at Liverpool-manager Rafael Benitez kanskje vil selge Mohammed Sissoko, John Arne Riise og Peter Crouch for å få inn penger til å kjøpe Javier Mascherano til sommeren. Newcastle United er en av klubbene som er ute etter en venstreback av Riises kaliber, italienske Juventus har hatt sterke følere ute for Momo Sissoko, mens Manchester City har Peter Crouch høyt oppe på sin ønskeliste.

Mourinho ønsker seg til England
Den seriøse engelske avisen The Observer skriver at Jose Mourinho lengter tilbake til manageryrket og tilbake til England. Ifølge rapporter er det spesielt Rafael Benitez sin jobb på Anfield Jose kunne tenkt seg. Dersom spanske Rafael Benitez må betale prisen for manglende suksess i Premier League, kan den tidligere Chelsea-manageren være interessert i å snakke med klubbens amerikanske eiere, skriver avisen.

Så langt har det ikke vært kontakt mellom partene, men Hicks og Gillett jnr skal ifølge The Observer fortløpende vurdere aktuelle etterfølgere etter Rafa. Jose Mourinho ble også vurdert som Liverpool -manager i 2004. Slik gikk det ikke. Benitez gikk til Anfield, mens portugisiske Mourinho tok over på Stamford Bridge. Tom Hicks ønsket lørdag kveld ikke å kommentere spekulasjonene.