Kaldt i Liverpool

Vinteren begynner også å ta tak i England, og temperaturen nærmer seg null på Merseyside før kveldens kamp mot Portsmouth. LFC vises live på pub i Trondheim. Problemer på liverpool.no.

Grisevær på Anfield?
Det er et par-tre plussgrader i Liverpool for øyeblikket og med litt regn i lufta. Det skal være uttrygt for sludd eller snø i løpet av kvelden. Flere kamper ble avlyst p.g.a. snø i går i England, og selv om det ikke skal bli noe problem på varmekablene til de røde kan det bli en sur kveld på Anfield.


Three Lions viser kampen
Vi er blitt fortalt at puben Three Lions i Trondheim vil sende Liverpool v Portsmouth direkte.


Forventet sen oppdatering
Liverpool.no driver og installerer en ny server om dagen for å kunne få bukt med problemene med trege sider spesielt under Liverpools kamper.

Dessverre vil ikke dette la seg ordne før på torsdag morgen.

Siden Liverpool v Portsmouth ikke vises på vanlig tilgjengelig fjernsyn forventer vi derfor at det kan være perioder hvor det kan bli vanskelig å komme inn på våre sider under kampen, og spesielt rundt kampslutt.

På forhånd kan vi bare beklage dette, og håper at dette er siste gang vi har slike bekymringer.

Kampstart er kl 21.00 og vi vil oppdatere kampen kontinuerlig med rapporter fra Liverpool ved pause og kampslutt, og med spillervurdering fra våre representant på Anfield.

Vi gjør også oppmerksom på at kampen i sin helhet vises i opptak på Canal+ Sport1 (23.00) og LFC TV (01.00).