Kapteinen ønsker ny CL-triumf

Steven Gerrard er på ingen måte mettet på europacupmedaljer etter triumfen i Istanbul, og vil gjerne overgå det. Hjemmemøtet mot Hull på åpent salg, melder billettkontoret.

I Liverpool-leiren har man begynt å se fram mot morgendagens Champions League-møte med Marseille. Sist franskmennene var på besøk endte det med 0-1 tap, men dersom man klarer å vinne denne gang vil man være sikret avansement fra gruppespillet. Stevie G har plass til flere medaljer i medaljeskapet.

- Istanbul var selvsagt mitt og klubbens største øyeblikk på lang tid, men jeg ønsker ikke bare å melke den finalen. Jeg vil angre dersom jeg ikke vinner noe mer. Jeg har ambisjoner og er sulten på å matche Istanbul, eller kanskje toppe det, sier Gerrard til Telegraph.

- Liverpool hører hjemme i europa. Vår historie og antall pokaler vi har vunnet, gjør at dette er hvor vi ønsker å være.

Gerrard har vunnet Champions League, UEFA cupen, to FA cuper og to ligacuper. Det eneste han mangler er Premier League-medaljen, og de rødes gode form har gitt fansen en optimisme om at man kanskje kan klare det, for første gang siden 1990.

- Jeg kan forstå hvorfor folk sier det. Vi har havnet under et par ganger, men aldri gitt opp, og snudd kampene, så folk sier vi er tittelkandidater. Det er fint, men det skaper forventninger. Vi vet at vi er et godt lag, og vi vet vi er nærmere toppen, men vi må bevise at vi kan være med helt inn.

Rafael Benítez holder sin pressekonferase fra Anfield 14.15, og da får vi forhåpentligvis svar på om Steven kommer til å være involvert i morgen, etter sitt skadeavbrekk. Liverpool.no har Einar Kvande tilstede, og vi vil komme med en oppdatering umiddelbart etter pressekonferansen.

Scouseren er i tillegg lansert som frontfigur for en ny Adidas Predator-reklamekampanje, sammen med Michael Ballack. I en av reklamesnuttene skyter Xabi Alonso opp lærduer, og Gerrard forsøker å treffe dem.

I følge reklamebyrået traff Stevie en av lærduene på færre enn ti forsøk - men etter en viss Nike-reklame med Ronaldinho friskt i minne må man kanskje ta slike uttalelser med en klype salt. Klippet kan man se her.

Hull på åpent salg
Billetter til ligakampen mellom Liverpool og Hull lørdag 13. desember er nå på åpent salg. Fancardholdere kan kjøpe sine billetter online, mens man ellers får kjøpt på telefon +44 870 220 2151.
NB: Supporterklubben har ikke billetter til kampen, du må kontakte billettkontoret på Anfield direkte eller bruke ditt Fan Card hvis du har det.