Keane får en ny sjanse

Dirk Kuyt ble hjemme på Merseyside da hans lagkamerater reiste til Nederland i dag. Dermed er det alt som tyder på at Robbie Keane vil få en ny sjanse til å overbevise i Liverpool-angrepet.

Mye tyder på at Robbie Keane får en ny sjanse til å overbevise manager Rafael Benitez når Liverpool gjester Eindhoven i morgen. Keane ble som kjent benket mot Blackburn i helgen, og Dirk Kuyt ble foretrukket på topp. Nå melder Liverpool Daily Post at Kuyt ikke var med på flyet til Nederland i dag, etter å ha pådratt seg en lårstrekk på Ewood Park. Disse opplysningene har også blitt bekreftet av Liverpoolfc.tv.

Liverpool må også klare seg uten den skadede kvartetten Fernando Torres (hamstring), Fabio Aurelio (muskel i baksiden av leggen), Martin Skrtel (korsbånd) og Philipp Degen (metatarsal).

I tillegg er som kjent Sami Hyypiä ikke registrert for Champions League-spill denne høsten. Det er heller ikke duoen Nabil El Zhar og Emiliano Insua, som begge var involvert mot Blackburn.

Manager Benitez har imidlertid tatt med de lokale ungguttene Martin Kelly (midtstopper), Stephen Darby (høyreback) og Jay Spearing (sentral midtbane) til Holland.

Liverpools tropp til kampen mot PSV i morgen: Reina, Cavalieri, Kelly, Dossena, Agger, Riera, Gerrard, Alonso, Mascherano, Benayoun, Keane, Arbeloa, Babel, Lucas, Carragher, N'Gog, Spearing, Darby.